بادگیرها، نخستین کولرهای آبی جهان در فصل گرما یکی از حال و هواهای خوب، نشستن و قرار گرفتن در هوای خنک و مطبوع است. هوایی که معمولا از طریق سیستم های سرمایشی نظیر کولرهای آبی ایجاد می شود. وقتی جلوی باد کولر می نشینیم درواقع در آسایشی آرام می گیریم که قدمتی هزاران ساله دارد. با وجودی که دنیا، کولر را به نوعی دست ساخته آمریکایی ها در دهه اول قرن بیستم، می داند ولی واقعیت این است که تاریخچه این سیستم سرمایشی پرطرفدار، به ایران و مصر باستان باز می گردد.
پایان دلالی در صادرات سیمان کلید خورد با ابلاغ نامه وزیر صنعت، معدن و تجارت به گمرک جمهوری اسلامی ایران، شرایط تازه ای بر روند صادرات سیمان و کلینکر اعمال خواهد شد که به موجب آن از این پس تنها شرکت های تولید کننده می توانند سیمان صادر کنند.
ثبات تولید سیمان چین تا 2020 میزان تولید سیمان چینی ها با وجود برخی پیش بینی ها تا سال 2020 ثابت می ماند.
افزایش دو و نیم برابر قیمت لمینیت یک کارشناس نصاب پارکت گفت: از دو هفته پیش تاکنون، نرخ انواع کفپوش از جمله لمینیت دو و نیم برابر شده است.
مقاومت بالا آجر نسوز آذرخش، رمز ماندگاری در بازار «گروه بین المللی کارخانجات آجر نسوز نما آذرخش» نخستین شرکت تولید کننده آجر نسوز بنا در منطقه، به سبب تنوع و کیفیت محصولاتش مردم را با معماری اصیل ایرانی آشتی داده است. در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان گفت و گویی با «محسن سیفی» ریاست هلدینگ آذرخش داشتیم که از نظر می گذرد.
عشق به سینما، کارگر ساده را تبدیل به تولیدکننده موفق کرد گروه صنعتی رض کو بیش از 50 سال است در عرصه مشاوره، طراحی، اجرای دکوراسیون، مبلمان سالن های سینما، آمفی تاتر، همایش و هتل ها فعال است. این شرکت توسط کارگر ساده ای که به عنوان نصاب در یک شرکت واردکننده صندلی سینما مشغول به کار بود راه اندازی شد. شرکت رض کو در سال 1346 توانست نخستین صندلی مخصوص سینما که صد در صد در ایران ساخته شده بود را به بازار عرضه کند. سعید رضایی که در حال حاضر مدیریت این شرکت را بر عهده دارد از مشکلات پدرش در ابتدای راه اندازی این واحد تولیدی می گوید.
بهترین پکیج دیواری در ایران؟ نشریه پیام ساختمان در نظر دارد در هر شماره به معرفی و مقایسه کالاهای ایرانی مرتبط با صنعت ساختمان بپردازد تا با برشمردن مزایا و ویژگی های این محصولات، امکان بررسی و انتخاب مناسب و مطلوب را برای مخاطبان خود فراهم آورد. بنابراین با کارشناسان فنی و فروش برندهای مطرح و نام آشنا به گفتگو پرداخته ایم تا در راستای حمایت از تولید ملی، ضمن افزایش اطلاعات و آگاهی در زمینه کالاهای مختلف، مشوقی برای خرید و استفاده از محصولات ایرانی باشیم.
وزارت صنعت به بازار مسکن ورود کند تعادل در بازار مسکن وقتی اتفاق می افتد که قیمت مصالح متناسب با نرخ تورم رشد کند. زیرا که اگر مصالح بیشتر از نرخ تورم گران شود تبعات زیادی به دنبال دارد؛ بنابراین باید وزارت صنعت وارد میدان شود و از گرانی بیش از اندازه مصالح جلوگیری کند.
بازار ارزان فروشی کاشی وسرامیک داغ شد مدیر انجمن تولیدکنندگان کاشی و سرامیک به ارزان فروشی کاشی و سرامیک در سطح بازار اشاره کرد و گفت: برخی برای تصاحب بازار اقدام به ارزان فروشی می کنند که همین امر باعث می شود صنعت کاشی و سرامیک کشور همچنان شاهد رونق نباشد.
دستور لحظه آخری نعمت زاده؛ صدور مجوز تأسیس کارخانه های سیمان متوقف شد در پی اعتراض برخی تولیدکنندگان در مورد اشباع ظرفیت تولید سیمان در کشور، نعمت زاده وزیر سابق صنعت در روزهای پایانی کارش در وزارت صنعت صدور مجوز احداث کارخانه های جدید سیمانی را ممنوع اعلام کرد.
ایران از واردات کاغذ دیواری بی نیازمی شود رئیس اتحادیه تزئینات داخل ساختمان تهران از تأمین صددرصدی بازار کاغذدیواری توسط تولیدکنندگان وطنی تا پایان سال جاری خبر داد.
صادرات 9 میلیون تنی آهن ایران رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد از بالا رفتن قیمت آهن خبر داد و گفت: علت این افزایش، تغییر قیمت شمش آهن و آهن اسفنجی است.
رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد گرانی مواد اولیه منجر به افزایش قیمت آهن شد رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد از بالارفتن قیمت آهن خبر داد و گفت:علت این افزایش ، تغییر قیمت شمش آهن و آهن اسفنجی است.
یونولیت های بی کیفیت؛ بلای جان ساختمان ها سخنگوی سازمان آتش نشانی با اشاره به این که یکی از عوامل سرایت آتش به طبقات بالای ساختمان ها، استفاده از یونولیت های بی کیفیت در ساخت و ساز است، اظهار داشت: یونولیت یکی از مصالح ساختمانی است که از مواد نفتی تهیه شده و پتانسیل زیادی برای آتش سوزی دارد.
معاون فنی و تولید انجمن سیمان عنوان کرد، سیمانی ها در انتظار رونق پروژه های عمرانی صنعت سیمان جزو صنایعی در کشور به شمار می رود که به اهداف خود در سند چشم انداز بیش از پیش نزدیک شده است. از این رو این صنعت در زیرساخت ها با هیچ گونه مشکل خاصی روبه رو نیست اما آنچه در سال های گذشته این صنعت را با چالش روبه رو کرده مازاد تولید و رکود در بازار داخلی و از دست دادن برخی بازارهای صادراتی است. از این رو سیمانی ها از یکسو از دولت دوازدهم انتظار دارند در پی رونق اقتصادی، رونقی نیز به بازار سیمان بخشد. از سوی دیگر نیز با فعال کردن رایزن های اقتصادی و تجاری خود، بازارهای صادراتی بیشتری برای این صنعت خاکستری بیابند.
محاسبه یارانه دریافتی از نگاه پژوهشگران چندی پیش مطلبی با عنوان نقدی بر یارانه انرژی پرداختی به تولید فولاد منتشر شد که در آن اشاره شده بود صنایع فولادی (فولاد مبارکه را شاهد مثال آورده اند) آنچه را به عنوان سود در نمادهای بورسی خود نشان می دهند در حقیقت سودی است که از محل یارانه انرژی دریافت می کنند اما مدیران این مجتمع میگویند از زمان هدفمندسازی یارانه ها، هیچ یارانه یا کمک هزینه ای نگرفته و بهای گاز مصرفی خود را بیشتر از قیمت جهانی پرداخت می کنند.
عوارض صادراتی فولاد به نفع کشور نیست وضع عوارض صادرات زائده تفکر نادرست و کلی گویی "خام فروشی ممنوع" است.
شکایت رسمی اروپا از دامپینگ فولادی ایران بر اساس رتبه بندی کشورها تا پایان سال 2016 از سوی انجمن جهانی فولاد، ایران در رتبه سیزدهم تولیدکنندگان فولاد قرار گرفته و در همین راستا، صادرات فولاد ایران هم به طور محسوسی افزایش یافته و به بیش از 4.4میلیون تن رسیده است.
مدیرعامل ایمیدرو دامپینگ فولاد یک اتهام واهی است ایران در حالی متهم به دامپینگ در بازار جهانی فولاد شده که رئیس هیات عامل ایمیدرو با رد این اتهام، می گوید برخی به دلیل اینکه نگران از دست دادن بازار خود هستند،چنین اتهامی به ایران زده اند.
برنامه ذوب آهن اصفهان برای کاهش عرضه به بازار داخل معاون فروش ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه قیمت های فعلی اصلا راضی کننده نبوده و زیر قیمت های تمام شده است، گفت: ذوب آهن اصفهان قادر به کاهش تولید نیست بنابراین برای تنظیم بازار داخلی به افزایش صادرات می پردازیم.