پرسش وزیر احمدی نژاد از روحانی: 15000میلیارد تومان وصولی مسکن مهررا چه کرده اید؟ وزیر سابق راه با طرح پرسش هایی از مسئولان دولت دوازدهم بر ارائه اطلاعات غلط مسکن مهر به رییس جمهوری تأکید کرد وگفت: نقدینگی در 5سال اخیر به 1350000 میلیارد تومان افزایش یافته، آقای روحانی، بفرمایید این نقدینگی کجا هزینه شده در تولید مسکن یا کشاورزی؟
معطل نصب کنتور گاز هستیم شرکت عمران پرند اعلام کرد: برای تحویل 900 واحد مسکن مهر به متقاضیان پروژه کیسون در انتظار نصب کنتور گاز هستیم.
در بودجه پیشنهادی سال 97 یارانه مسکن مهر و روستایی جمعا 73 میلیارد تومان شد بررسی جزئیات لایحه بودجه سال 97 نشان می دهد دولت 73 میلیارد تومان برای یارانه سود تسهیلات مسکن روستایی و مسکن مهر در نظر گرفته است.
خسارت 83 هزار واحد مسکونی در زلزله کرمانشاه رئیس پژوهشکده زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: آخرین آمار از میزان خسارات زلزله کرمانشاه نشان می دهد به حدود 83 هزار واحد آسیب وارد شده است.
آیا ایمنی ساختمان ها قربانی منافع مهندسان می شود؟ سازمان نظام مهندسی ساختمان که همواره انتقادات زیادی نسبت به نظارتهای صوری در آن می شود، در تازه ترین موضع گیری خود تلاشهایی برای بی اثر کردن آیین نامه کنترل ساختمان به کار گرفته است.
دریافت عوارض از نقل و انتقال املاک روستایی ممنوع شد هیات عمومی دیوان عدالت اداری با ابطال یک مقرره، اخذ عوارض از معاملات زمین و ساختمان در مناطق روستایی بوسیله دهیاری ها را ممنوع اعلام کرد.
ضمیمه ساخت و ساز سیصد و بیست و چهارمین شماره نشریه پیام ساختمان منتشر شد ضمیمه ساخت و ساز سیصد و بیست و چهارمین شماره نشریه پیام ساختمان منتشر شد
ضمیمه تاسیسات سیصد و بیست و چهارمین شماره نشریه پیام ساختمان منتشر شد ضمیمه تاسیسات سیصد و بیست و چهارمین شماره نشریه پیام ساختمان منتشر شد
ضمیمه معماری و دکوراسیون سیصد و بیست و چهارمین شماره نشریه پیام ساختمان منتشر شد ضمیمه معماری و دکوراسیون سیصد و بیست و چهارمین شماره نشریه پیام ساختمان منتشر شد
سیصد و بیست و چهارمین شماره نشریه پیام ساختمان منتشر شد سیصد و بیست و چهارمین شماره نشریه پیام ساختمان منتشر شد
حضور 20 کشور جهان در نمایشگاه صنعت ساخت و ساز ایران نخستین کنفرانس و نمایشگاه صنعت ساخت ایران با هدف صدور خدمات مهندسی و جذب سرمایه گذار خارجی و ارتقاء دانش فنی و مهندسی ایران در روزهای 2تا4 اسفند ماه سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار می گردد.
ساخت و سازهای آینده، باید با رعایت استانداردها انجام شود دومین همایش جایزه دادمان 16 اسفند ماه سال جاری برگزار می شود.
ضمیمه معماری و دکور اسیون سیصد و بیست و سومین نشریه پیام ساختمان منتشر شد ضمیمه معماری و دکور اسیون سیصد و بیست و سومین نشریه پیام ساختمان منتشر شد
ضمیمه ساخت و ساز سیصد و بیست و سومین شماره نشریه پیام ساختمان منتشر شد ضمیمه ساخت و ساز سیصد و بیست و سومین شماره نشریه پیام ساختمان منتشر شد.
ضمیمه تاسیسات سیصد و بیست و سومین نشریه پیام ساختمان منتشر شد ضمیمه تاسیسات سیصد و بیست و سومین نشریه پیام ساختمان منتشر شد.
سیصد و بیست و سومین شماره نشریه پیام ساختمان منتشر شد سیصد و بیست و سومین شماره نشریه پیام ساختمان منتشر شد.
رسانه، کارزاری با داده های غلط وزیر راه و شهرسازی در یادداشتی با عنوان «زلزله و اخلاق عمومی» اعلام کرد، در حالی که مردم ایران در جریان زلزله اخیر همبستگی کم نظیری از خود نشان دادند، فضای رسانه تبدیل به یک کارزار و جنگ تبلیغاتی تمام عیار شده که اکثر داده های آن غلط و ضد اطلاعات است.
سرانجام آخوندی واکنش نشان داد وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این که قیمت ساخت مسکن مهر باعث شد برخی سازندگان از پایداری بنا بزنند، گفت: در سر پل ذهاب، 560 واحد آسیب دیده که به نظر می رسد هر واحد 30میلیون تومان آسیب دیده است.
انتقاد از مسکن مهر به پیمان کار است نه دولت قبل نوبخت گفت: انتقاد به مسکن مهر سرپل ذهاب باید انجام می شد؛ این انتقاد به پیمانکار است نه دولت قبل،اینکه به هر انتقاد دولت برچسب سیاسی کاری بخورد درست نیست
پیمانکاران از کیفیت کاسته بودند رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت که در گزارش این کمیسیون راجع به مسکن مهر عنوان شده بود پیمانکاران برخی مجموعه ها دست دوم و سوم بوده و برای اقتصادی شدن فعالیتشان از کیفیت کاسته بودند.
ساختمان هایی با عمر 300 سال رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تاکید بر اینکه برای تولید نیوجرسی ها باید علاوه بر توانمندی بتن، دوام و زیبایی را مورد توجه قرار داد، گفت: محققان کشور در دانشگاه تهران نیز به بتنی با مقاومت 350 مگاپاسکال دست یافته اند.
کیفیت فدای کمیت نمی شود وزیر راه در خصوص علت نبود ایمنی در سازه های مسکن مهر استان کرمانشاه، گفت: من همواره تأکید کرده ام که باید بررسی شود چرا سیاست هایی که با هدف کارایی، اثربخشی و ایجاد رقابت اجرایی شده، به نتیجه نرسیده است و به جای آنکه رقابت نهادینه شود، اقتصاد کشور به سمت رفتارهای سوداگرانه (مرکانتیلیستی) منحرف شده اسـت.