menu
جستجو
ورود

ثبت آگهی رایگان

تمایل ترکیه به مشارکت در نوسازی ماشین های عمرانی

تمایل-ترکیه-به-مشارکت-در-نوسازی-ماشین-های-عمرانی

حضور شرکت های خارجی برای نوسازی و افزایش کارایی ناوگان ماشین های عمرانی کشور به ویژه با توجه به شتاب فعالیت های زیربنایی در چند سال گذشته، در پی اجرای برجام و تسهیل دسترسی ها میسر شده است.

انجام عملیات عمرانی برای رونق و رشد اقتصادی کشور لازم است و ازاین رو، راه یک سرمایه مهم ملی محسوب می شود.ماشین ها، تجهیزات و امکانات عمرانی و راهداری نیز که با صرف هزینه های بسیار تهیه و برای نگهداری از آن ها سرمایه گذاری می شود، از ارزش ملی برخوردارند.

سالیانه برای نگهداری مناسب از راه های اصلی، فرعی، آزادراه ها و بزرگراه های کشور 50 هزارتا 60 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

پارسال مدیرکل دفتر تجهیز ماشین آلات و راهدارخانه های کشور اعلام کرد 15 درصد خودروها و ماشین های راهداری فرسوده و از رده خارج است که سالیانه یک تریلیون ریال برای نوسازی آن ها اختصاص می یابد. در همین زمینه یک کارشناس ماشین های عمرانی گفت: ماشین های عمرانی کشور مورداستفاده در شهرداری ها، دهیاری ها، سازمان های جهاد کشاورزی، شرکت های نفت گاز و پتروشیمی و همچنین وزارت راه و شهرسازی به نوسازی نیازمند است.

علیرضا نظری افزود: بخش خصوصی کشور شامل پیمانکاران بزرگ و دارای رتبه بالا، پیمانکاران متوسط و حتی پیمانکاران محلی و کوچک نیز خواهان تحقق این مسئله اند. وی، درباره تأثیر تحریم بر بازار ماشین های عمرانی گفت: تحریم های بانکی بیشترین آسیب را به عرضه کنندگان این ماشین ها در کشور وارد کرد که به دلیل پیش بینی راهکارهایی برای دور زدن تحریم ها، افزایش قیمت ها و درنتیجه رشد هزینه ها را به دنبال داشت.

او گفت: پس از اجرای برجام و با گشایش های حاصل شده در فضاهای سیاسی و بین المللی، اینک شاهد متعادل تر شدن قیمت ها نسبت به گذشته و رشد دو برابری ورود ماشین آلات نوین راهداری مانند بکو، ولوو و بیل مکانیکی به کشور هستیم که نیاز بخش های مختلف شهرسازی و خدمات شهری را برطرف می کند

.

ایران کشوری بزرگ باقابلیت های ویژه

همچنین یک فعال بخش خصوصی ترکیه حاضر در بازار ماشین های عمرانی، گفت: ایران کشوری بزرگ با قابلیت های ویژه است و وجود شهرها، شهرداری ها، روستاها، زمین ها و باغ های گسترده و همچنین فعالیت های وسیع عمرانی در مناطق مختلف، این کشور را به بازاری جذاب برای فعالان عرصه ماشین آلات عمرانی و راهداری بدل کرده است.

انگین باروت چوغلو افزود: برخی شرکت های ترکیه ای با تلاش فراوان، امروز موفق شدند رهبری اتحادیه اروپا را درزمینهٔ ماشین آلات از آنِ خودکرده و قدرتمندترین و کاراترین ماشین ها را به بازار بفرستند. وی اضافه کرد: شرکت های فعال ترکیه با توجه به فرسودگی ماشین های عمرانی ایران به ویژه پس از اجرای برجام، به حضور در این بازار علاقه مندند و حتی می توانند با فعالیت مشترک با شرکت های ایرانی، به انتقال دانش و فناوری در این عرصه به ایرانی ها بپردازند.

بر اساس این گزارش، شامگاه بیست و ششم دی ماه 1394 با انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره انجام تعهدات هسته ای ایران در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، اجرای تعهدات طرف مقابل (گروه 1+5) یعنی روند لغو تحریم های هسته ای غرب علیه تهران آغاز شد.

انتهای خبر/پیام ساختمان

چاپ شده در هفته نامه پیام ساختمان شماره 267

فهرست مطالب شماره 267

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

در این زمینه بیشتر بخوانیم :

×