تعداد واحدهای خالی تهران تا 2 ماه آینده مشخص می شود مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه تا 2 ماه آینده مرکز آمار تحلیل و عدد دقیق واحدهای خالی از سکنه را اعلام می کند، گفت: میزان خانه های خالی از سکنه در تهران 310 هزار واحد مسکونی است.
برای ساخت وساز در منطقه 22 از طرح تفصیلی تخطی نشد شهردار منطقه 22 گفت: تا امروز منطقه 22 هیچ تخطی از طرح تفصیلی شهر انجام نداده است و موضوعاتی که توسط معاون وزارت مسکن و شهرسازی مطرح می شود متاسفانه واقعیت را به جامعه نمی گوید.
نریمان از شرکت عمران شهرهای جدید رفت/ روانفر سرپرست شد با رفتن محسن نریمان از شرکت عمران شهرهای جدید ایران، روانفر عضو هیئت مدیره به عنوان سرپرست این شرکت جایگزین وی شده است.
الهه راستگو تأیید صلاحیت شد الهه راستگو برای انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران تأیید صلاحیت شد.
آغاز صدور شناسنامه فنی ساختمان تنها 3 ماه پس از ابلاغ وزیر راه و شهرسازی مدیر کل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه ساختمان شهرداری تهران در واکنش به ادعای عدم اجرایی شدن قانون پیش فروش ساختمان در شهر تهران، گفت: به رغم اطلاع رسانی های گسترده در جراید و خبرگزاری ها در خصوص صدور برگ شناسنامه فنی ساختمان پیش فروش ساختمان در شهرداری تهران، اظهار بی اطلاعی نماینده وزارت راه و شهرسازی از صدور برگ شناسنامه فنی ساختمان توسط شهرداری تهران، جای تعجب دارد.
آیا خودتان حاضرید در مسکن مهر زندگی کنید؟ چند روز پس از آغاز فرآیند تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، وزیر راه و شهرسازی به وعده های یکی از نامزدها واکنش نشان داد.
در استان گیلان یک پل غیرهمسطح را افتتاح شد پل تقاطع غیرهمسطح مسیر منجیل - لوشان با خط آهن قزوین - رشت در استان گیلان روز پنجشنبه با حضور وزیر راه و شهرسازی، استانداران قزوین و گیلان و شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به بهره بردای رسید.
بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار؛ اعطای مجوز به بانک توسعه تعاون برای پرداخت تسهیلات به تعاونی های مسکن رییس اتاق تعاون مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: پیش از این تنها بانک مسکن از مجوز پرداخت تسهیلات به تعاونی ها مسکن برخوردار بود اما با برنامه ریزی هایی که برای خروج این بخش از رکود صورت گرفت، شورای پول و اعتبار در جلسه اخیر خود اعطای مجوز پرداخت تسهیلات به تعاونی ها مسکن توسط بانک توسعه تعاون را به تصویب رساند.
دبیر کل اتاق تعاون کشور عنوان کرد: خطر سونامی قیمت مسکن دبیر کل اتاق تعاون کشور گفت: بخش ساختمان و مسکن در کشور های توسعه یافته جزء بخش های پایه و تحرک بخش اقتصاد است و نقش مهمی در اشتغال دارد اما از زمانی که بر اساس سیاست های انقباضی تسهیلاتی از طرف بانک ها پرداخت نمی شود، این بخش در کشور با مشکل مواجه شده است.
مقام مسئول در مرکز آمار ایران اعلام کرد اختلاف آماری در شمار خانه های خالی مقام مسئول در مرکز آمار ایران گفت: طبق سرشماری سال 95 شمار واحدهای خالی مسکونی 2 میلیون و 587 هزار و 400 واحد و اقامت گاه های دوم بیش از 2 میلیون و 115 هزار واحد است که مجموع آنها به 4 میلیون و 702 هزار و 400 واحد خالی می رسد.
مرتضی طلایی تایید صلاحیت شد صلاحیت مرتضی طلایی برای حضور در انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران تایید شد
جزئیات تفکیک مدیریت خط متروی تهران از کرج رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران جزئیات پیشنهادش مبنی بر تفکیک مدیریت متروی تهران – کرج (خط 5) را تشریح کرد.
حناچی در مراسم اختتامیه جایزه میر میران عنوان کرد؛ استفاده از هنر معماری برای ارتقای زندگی در کشور ما هم احداث پل طبیعت نمونه ای از معماری ها برای ارتقای کیفیت زندگی است. به گونه ای که حدود دو سال پیش شهردار تهران عنوان کردند که پل طبیعت با وجود هزینه های بسیار کم تر نسبت به برج میلاد بازدید کنندگان بیشتری را به خودش اختصاص داده است. بنابراین می توان از هنر معماری در راه ارتقای زندگی استفاده کرد.
رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران: بنیاد مستضعفان نمی تواند ادعای مالکیت کاخ ها را داشته باشد رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: اختیار کاخ نیاوران و سعدآباد مستقیما به سازمان میراث فرهنگی تفویض شده است و بنیاد مستصعفان نمی تواند ادعای مالکیت درباره این دو کاخ تاریخی داشته باشد.
عضو کمیسیون عمران مجلس خبر داد: زدوبند در ارائه استاندارد به بعضی مصالح ساختمانی بی کیفیت عضو کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر این که بی توجهی به استاندارد تولید مصالح ساختمانی عمر ساختمان ها را به شدت کاهش می دهد، گفت: متاسفانه برخی زد و بندها در ارائه استاندارد به بعضی از کالاها و خدمات معضل دیگری است که پیش روی صنعت ساختمان وجود دارد.
رییس انجمن انبوه سازان استان تهران: اتمام پروژه های مسکن مهر به اواخر 96 موکول شد رییس انجمن انبوه سازان استان تهران با اعلام این که برای اتمام واحدهای مسکن مهر پردیس 400 میلیارد تومان پول نیاز است، گفت: پیشرفت 10 هزار واحد مسکن مهر انبوه سازان 70 درصد است که در صورت تزریق نقدینگی تا شهریور یا بهمن امسال به اتمام می رسد.
اعلام جزئیات فرمول جدید ارجاع کار سازمان نظام مهندسی ساختمان جزییات فرمول جدید ارجاع کار نظارت را منتشر کرد
معاون وزیر راه و شهرسازی: جزئیات خانه های خالی را از مرکز آمار خواسته ایم برای مطمئن شدن از دلیل وجود 2.5 میلیون مسکن خالی از سکنه باید منتظر انتشار جزئیات تکمیلی این آمار از سوی مرکز آمار باشیم.
عضو هیات مدیره شهرهای جدید خبر داد برنامه ای برای افزایش قیمت مسکن مهر نداریم عضو هیات مدیره شرکت عمران شهرهای جدید اعلام کرد: با توجه به اینکه اکثر پروژه های مسکن مهر در شهرهای جدید کشور تکمیل شده و در حال تحویل هستند، قیمتهای نهایی پروژه ها در سال گذشته مشخص شد و افزایش قیمت نداشته ایم.
لاهوتی مطرح کرد، اجرا نشدن سیاست های جدید مسکن عامل رفتار سلیقه ای بانک ها یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس سرمایه گذاری و بنگاه داری بانک ها و موسسات مالی دولتی به خصوص در حوزه زمین و مسکن را طبق قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر ممنوع دانست.
چه کسانی ساز گرانی پردیس را کوک می کنند؟ با اینکه برخی پیمانکاران پردیس قصد دارند نرخ واحدها را بالا ببرند، مسوولان وزارت راه و شهرسازی و شرکت عمران، محکم پای عدم افزایش قیمت ایستاده اند.
پشت پرده رانت زباله های پایتخت طلای کثیف هم لقب گرفته، چرا که برای بسیاری ثروتهای کلانی ایجاد کرده است، ثروتی که از زباله من و شمای شهروند و از تلاش زباله گردهای خرده پایی که تا کمر درون مخازن زباله خم می شوند؛ بدست می آید.
افتتاح 101 پروژه شهری در جنوب شرق پایتخت تهران شهردار منطقه 15، از افتتاح 101 پروژه شهری، عمرانی ، ترافیکی ، خدمات شهری، اجتماعی و فرهنگی با حضور شهردار تهران خبر داد.