فهرست مطالب نشریه شماره 367 هفته نامه پیام ساختمان

تهاتر-مصالح-برای-ارزان-شدن-مسکن-ملی

تهاتر مصالح برای ارزان شدن مسکن ملی

شماره : 367ماهنامهساخت و ساز، معماری و دکوراسیونتاریخ انتشار : 1398/12/10
دغدغه-ام-رمز-گشایی-از-معماری-ایران-استدغدغه ام، رمز گشایی از معماری ایران است

معماری سنتی ایران همیشه مایه مباهات و افتخار ایرانیان بوده ولی در معماری معاصر کشور جای این معماری پر افتخار همیشه خالی بوده است.

ادامه مطلب
طراحی-بالکن-بهاری-با-گیاهان-خانگیطراحی بالکن بهاری با گیاهان خانگی

گیاهان خانگی: شاید بالکن خانه شما کوچک باشد و تصور کنید که نمی توان در این فضای کم از گلدان ها و گیاهان سبز بهره برد.

ادامه مطلب
آنچه-مصرف-کنندگان-باید-در-مورد-لوله-ی-PVC-بدانندآنچه مصرف کنندگان باید در مورد لوله ی PVC بدانند

معمولا مصرف کنندگان لوله و اتصالات UPVC مانند بسیاری از محصولات دیگر از لحاظ فنی و علمی با برخی از ویژگیها، خواص و اصطلاحات علمی این محصولات ناآشنا هستند. این عدم شناخت علمی که البته در مورد مصرف کنندگان نهایی و نصابان این محصولات امری طبیعی است، سبب ایجاد سوالاتی در ذهن کاربران این محصولات می شود که در ادامه به برخی از این پرسش ها و پاسخ های علمی مربوط به آنها پرداخته می شود.

ادامه مطلب
ساخت-واحدهای-طرح-اقدام-ملی-با-شرایط-فروش-اقساطیساخت واحدهای طرح اقدام ملی با شرایط فروش اقساطی

معاون وزیر راه و شهرسازی در همایش طرح اقدام ملی مسکن خبر داد: از کل برنامه اجرایی طرح اقدام ملی در شهرهای جدید 60 درصد واحدها (بالغ بر 96 هزار واحد) در قالب فروش اقساطی و ثبت نام اعلام و 33 هزار واحد نیز در قالب واگذاری زمین و تعهد ساخت در مرحله اجرا قرار گرفته اند.

ادامه مطلب
مدیریت-زمان-هزینه-و-تامین-و-تدارکات-پروژه-ها-به-کمک-مجموعه-نرم-افزارهای-ISIXمدیریت زمان، هزینه و تامین و تدارکات پروژه ها به کمک مجموعه نرم افزارهای ISIX

پس از عرضه نخستین محصول تجاری گروه نرم افزاری ISIX، با نام ISIX Basic (آیسیکس پایه: آینده ساز یکپارچگی ساخت – نسخه پایه) در مرداد ماه 1398، اکنون این گروه نرم افزاری قصد دارد تا در سال 1399، علاوه بر ارائه نسخه بروزرسانی شده ISIX Basic، دو نسخه دیگر این نرم افزار را با نام های تجاری Express و Standard عرضه کند. بدین ترتیب، فعالان صنعت ساخت خواهند توانست متناسب با نیازهای جاری فنی و مدیریتی خود از امکانات مدرن و چابک این پلتفرم نرم ا فزاری استفاده کنند.

ادامه مطلب
دو-نرخی-بودن-صادرات-سیمان-را-از-سکه-انداختدو نرخی بودن، صادرات سیمان را از سکه انداخت

علیرضا امیر فراهانی مدیر عامل شرکت سیمان سبزوار است و با وجودی که یکسال و اندی از ورود جدی اش به حوزه تولید سیمان می گذرد معتقد است که تنها یک راهکار برای تصاحب بازارهای صادراتی سیمان در کشورهای منطقه وجود دارد و آن هم یکی کردن قیمت سیمان داخلی با نرخ صادراتی آن است.

ادامه مطلب
بیمه-و-مالیات-فعالان-ساختمانی-با-تهاتر-تسویه-می-شودبیمه و مالیات فعالان ساختمانی با تهاتر تسویه می شود

مدیر عامل بازار تهاتر ایرانیان ابراز امیدواری کرد از طریق تهاتر مصالح ساختمانی، هزینه ساخت و ساز 30 درصد کاهش یابد.

ادامه مطلب
ویلاها-مشمول-مالیات-بر-خانه-های-خالی-می-شوندویلاها مشمول مالیات بر خانه های خالی می شوند

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: مالیات بر عایدی مسکن شامل معاملاتی می شود که مالک پس از گذشت یک سال از خرید نسبت به فروش آن اقدام کند. در این صورت مالیات 25 درصدی به مابه التفاوت قیمت این ملک در زمان خرید و فروش تعلق می گیرد و نه کل ارزش آن.

ادامه مطلب
دستگاه-جوش-سر-به-سر-میلگرد-(تکنولوژی-نوین-ژاپن)دستگاه جوش سر به سر میلگرد (تکنولوژی نوین ژاپن)

شرکت بازرگانی صراف آفتاب تابان، تنها شرکت دارنده تاییدیه فنی از وزارت راه و شهر سازی

ادامه مطلب
خانه-هایی-روی-قله-قافخانه هایی روی قله قاف!

راهسازی، تونل سازی و مسطح سازی برای احداث واحدهای مسکونی مهر، پول و عمر دو دولت را در پردیس گرفت و حالا قرار است مسکن ملی در زمین های مرغوب تر احداث شود.

ادامه مطلب
تهاتر-مصالح-برای-ارزان-شدن-مسکن-ملیتهاتر مصالح برای ارزان شدن مسکن ملی

وزیر راه و شهرسازی از صدور رایگان پروانه ساخت از سوی شهرداری ها برای دهک های 1 تا 3 متقاضی در طرح ملی مسکن خبر داد.

ادامه مطلب
×