صنعت، معدن را یدک بکشد سهم یک درصدی معدن در تولید ناخالص داخلی، نشانه ای از عدم توانایی مواد معدنی خام کشور در رقابت با بزرگان سراسر دنیاست که تنها با فرآوری مواد معدنی خام و مورداستفاده قرار گرفتن در صنعت می توان این توانایی را بهبود بخشید.
هشتمین نمایشگاه بین المللیسنگ های تزئینی معدنی، ماشین آلات و تجهیزات مربوطه برگزار شد سنگ های ایرانی در مسیر صادرات رکود مسکن و صنعت سنگ، تولیدکنندگان سنگ را برای فرار از رکود داخلی به سمت صادرات سوق داده است.
مصاحبه اختصاصی پیام ساختمان با سفیر کشور پادشاهی اسپانیا و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت: انسجام مشارکت های اقتصادی فعالان اقتصادی کشور با مشارکت و بهره برداری از تکنو لوزی های به روز کشورهای توسعه یافته مسیر تولید و صادرات محصولات وطنی را گسترش می دهند.
مصاحبه اختصاصی پیام ساختمان با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی حق اشتباه کردن نداریم بسته حمایتی از صنایع سنگ با هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال آماده سازی است.
مصاحبه اختصاصی پیام ساختمان با عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس دهم وفاق ملی در بخش صنعت سنگ نداریم ورود مجلس برای حذف قوانین مزاحم کسب وکار و ائتلاف انجمن سنگ ایران با اتاق بازرگانی و کمیسیون صنعت و معدن و برگزاری جلسات منظم و ارائه طرح ها که درصددند بخش صنعت و معدن را به پیش برانند.
مصاحبه اختصاصی پیام ساختمان با عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بی توجهی مسئولان به صنعت و معدن بخش معدن به عنوان یکی از پیشرانه های مهم کشور اگر مورد بی مهری مسئولان قرار نمی گرفت، می توانست جایگزین صنعت نفت کشور شود.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن وتجارت در گفتگو با پیام ساختمان مطرح کرد وزارت صنایع در تدارک تحریک مسکن قائم مقام وزیر صنعت در تشریح هدف گذاری صادراتی کشور برای سال 95 گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده برای سال جاری باید 68٫7 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی تحقق یابد.
پدرام سلطانی، نائب رییس اتاق ایران از ارز تک نرخی و گشایش های بانکی گفت: 2 الزام رشد مثبت صنعت در سال جاری سلطانی: فعالان اقتصادی از حالت انتظار پس از لغو تحریم ها خارج شدند اما طبیعی است تا آماده شدن زیرساخت هایی مثل تک نرخی شدن ارز و بروز گشایش هایی در ارتباطات بانکی هم چنان منتظر فرصت بمانند.
روز ملی صنعت و معدن با وجود کم لطفی مقامات بلند پایه کشور برگزار شد حل بحران، پیش شرط توسعه صنعت و معدن مراسم بیستمین بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن با شعار«رقابت پذیری، تعالی تولید و توسعه صادرات» در محل سالن اجلاس سران در حالی با نه روز تاخیر برگزار شد که در این مراسم به رغم تمامی وعده، وعیدها علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم حضور نیافت و محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت و مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و فعالان اقتصادی تنها میزبانان این مراسم بودند.
پیرو نامه رییس اتاق تهران به معاون اول رییس جمهور دریافت مالیات بر تسعیر ارز از صادرکنندگان متوقف شد پس از پیگیری های مستمر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران؛ سرانجام سازمان امور مالیاتی با صدور بخشنامه ای خبر توقف دریافت مالیات بر تسعیر ارز از صادرکنندگان را اعلام کرد.
جدید ترین تعرفه های گمرکی صادرات 13 گروه کالایی به عراق کشور عراق تعرفه واردات 13 دسته کالا را با تعرفه ای بین 5 تا 30 درصد، برای ورود به این کشور مشخص و اعلام کرد.
مدیر عامل بانک صنعت و معدن خبر داد: افزایش 36 درصدی تسهیلات به واحدهای صنعتی و معدنی افخمی گفت: در سه ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ما شاهد رشد 36 درصدی تسهیلات به واحدهای صنعتی و معدنی بوده ایم
با حکمی از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت، سخنگوی وزارت صنعت تغییر کرد با حکم نعمت زاده، سخنگوی وزارت صنعت تغییر کرد.
عضو هیات مدیره خانه صنعت،معدن و تجارت ایران مطرح کرد، رشد معادن ایران در گرو اتصال به بازارهای بین المللی مهم ترین مسئله بعد از توسعه اکتشافات ورود به بازارهای بین المللی است تا رشد بخش معدن را در نتیجه افزایش گردش مالی به همراه آورد.
کشفیات قاچاق در کشور یک صدم است رئیس اتاق اصناف ایران گفت: از 22 میلیارد دلار قاچاق کالا در کشور فقط یک صدم آن کشف و ضبط می شود.
رییس اتاق اصناف ایران : نقدینگی اصناف بیش از 70 درصد کم شد رییس اتاق اصناف ایران معتقد است که از سال 1389 تاکنون نقدینگی نهادینه شده در بنگاه های صنفی به واسطه افزایش بی رویه قیمت ارز به یک سوم کاهش پیدا کرده است.
وزیر اطلاعات در شانزدهمین نشست هیات نمایندگان اتاق تهران: پویایی و شکوفایی اقتصادی، نقشه راه می خواهد نمایندگان بخش خصوصی در شانزدهمین نشست خود، میزبان سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات دولت یازدهم بودند.
قائم مقام وزیر صنعت در نشست خبری امروز مطرح کرد، رقابت تخریبی مشکل اصلی در صادرات سیمان قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تجارت گفت: تولیدکنندگان درخواست های خود را باید به این وزارتخانه گزارش دهند تا نسبت به آن چاره اندیشی شود، دولت در امر صادرات موانع را برطرف می کند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اصراری بر ادامه مسئولیت ندارم وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد شایعاتی درباره تغییر مقام عالی وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: عده ای هستند که کار زیادی ندارند و معمولاً به دنبال انتشار چنین اخباری هستند ما از آن بی خبریم، البته هیچ اصراری بر ادامه مسئولیت نداریم.
معاون اول رئیس جمهور در مراسم افتتاحیه نهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه تاکید کرد؛ اولویت دولت راه اندازی چرخه تولید و احیای صنایع است معاون اول رئیس جمهور گفت: در سال 92 تولید نفت به یک میلیون بشکه در روز رسیده بود و مطابق برنامه ای که کشورهای تحریم کننده داشتند قرار بود در یک بازه زمانی 2 ساله این مقدار به صفر برسد اما با درایت مردم در سال 92 این نقشه شکست خورد و اکنون تولید نفت و میعانات گازی در خردادماه امسال به 2 میلیون و 60 هزار بشکه در روز رسید که این رقم رکوردی برای صادرات کشور ما محسوب می شود.
قرار است مراسم روز صنعت هفته آینده برگزار شود چرا امسال بزرگداشت روز صنعت برگزار نشد؟ در مراسم امسال از تعدادی از واحدهای نمونه صنعتی، طرح های نمونه صنعتی و همچنین پیشکسوتان صنعتی کشور تجلیل خواهد شد
یادداشتی از معاون وزیر و رییس هیات عامل ایمیدرو به مناسبت روز صنعت و معدن معدن و صنایع معدنی، گذر از سختی ها برآمدن روز صنعت و معدن، ضرورتی ا ایجاد می کند برای اینکه وضعیت پیش رو، اکنون و آینده در بخش معدن با واکاوی افزون تری نگریسته شود.
در جلسه انجمن صنفی صنعت سیمان به ریاست جهانگیری مطرح شد؛ تشکیل کارگروهی برای رسیدگی به مشکلات صنعت سیمان جلسه انجمن صنفی صنعت سیمان عصر امروز (پنجشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.
مرک خبر داد: انتشار نسخه جدید بسته حمایت از تولید و صادرات گمرک نسخه جدید بسته حمایت از تولید و صادرات گمرک در چارچوب سیاستهای اقتصاد مقاومتی منتشر شد.