نمایشگاه آشپزخانه از رشد خوبی برخوردار است نمایشگاه آشپزخانه از نمایشگاه های فوق تخصصی است که از نمایشگاه صنعت جدا شده است و در سال های اخیر از رشد خیلی خوبی برخوردار بوده است
صنعت نمایشگاهی مورد توجه قرار بگیرد صنعت نمایشگاهی یکی از حوزه های تاثیر گذار در اقتصاد است و در دنیا سالانه بیش از 260 میلیون نفر از 100 میلیون متر مربع نمایشگاه های دنیا بازدید می کنند و صدها میلیارد دلار در آمد نصیب اقتصاد جهانی می کند،بنابراین صنعت نمایشگاهی باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
تولیدکنندگان برند سازی کنند نمایشگاه آشپزخانه نمایشگاه مطلوبی است و فعالیت ها و تولیداتی که ارائه شده نشان می دهد صنعت ساختمانی ما در بخش تولیدات آشپزخانه ای از پیشرفت وتوسعه خوبی بر خوردار است .
یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع و تجهیزات آشپزخانه افتتاح شد یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع و تجهیزات آشپزخانه ، حمام ، سونا و استخر، با حضور و مشارکت بیش از 200 شرکت داخلی و خارجی از جمهوری اسلامی ایران و 11 کشور دیگر در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی جمهوری اسلامی با حضوررهبر، رییس انجمن انبوه سازان ، رییس انجمن راه و ساختمان و کاظم اکبرپور مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین الملل گشایش یافت
دولت جدید پشتیبان بخش خصوصی خواهد بود رهبر رییس انبوه سازان –در حاشیه برگزاری یازدهمین نمایشگاه بین المللی آشپزخانه درمورد یکی از برنامه های آخوندی وزیر جدید راه و شهرسازی در مورد حمایت از تاسیس شهرک های مسکونی توسط بخش خصوصی با استفاده قانون ایجاد شهرک به پیام ساختمان گفت
ردیف بودجه مستقل برای نوسازی و احداث شبکه های جدید برق اختصاص یابد نایب دبیر انجمن پیمانکاران استان تهران گفت: در صورتی که شبکه برق فرسوده موجود نوسازی نشود و شبکه های جدید احداث نگردد ممکن است در آینده با قطع برق مواجه شویم.
تقلید نادرست صنعتی سازی استاد مهندسی سازه گفت: بسیاری از فناوری های نوین که در صنعت ساختمان ما استفاده می شود، با نمونه های اجرایی توسط کشور های توسعه یافته تفاوت زیادی دارد.
اولین نمایشگاه املاک و مستغلات ایران برگزار می گردد اولین نمایشگاه املاک و مستغلات ایران (املاک اکسپو) از 24 تا 27 مهرماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی برگزار می گردد.این نمایشگاه با مدیریت موسسه نوآوران و نواندیشان برتر ایرانیان و با هماهنگی اتحادیه املاک کشوری و با هدف اصلی حمایت از سرمایه های ایرانی رونق بخشیدن به بازار معاملات املاک در جایگاه اصولی خود برنامه ریزی و به اجرا درمی آید.
استاد معماری دانشگاه تهران خواستار شد ارائه تعریف درست صنعتی سازی استاد معماری دانشگاه تهران گفت: صنعتی سازی در جامعه ما درست تعریف نشده است. عده ای از دانشگاهیان مخالف آن هستند و اعتقاد دارند به معماری ایرانی– اسلامی را از بین می برد و عده ای دیگر که مجری هستند، به درستی صنعتی سازی نمی کنند. امیدوارم وزارت راه و شهرسازی جدید تعریفی صحیح و جامع از صنعتی سازی ارائه دهد.
آخوندی به کیفیت توجه داشته باشد دکتر محمد رضا عراقچیان استاد دانشگاه معماری در پاسخ به این سوال پیام ساختمان که دکتر آخوندی باید چه اقداماتی را در عرصه معماری وشهرسازی کشور انجام دهد؟ گفت: اولا پیشنهاد می شود وزارت راه و شهر سازی به دو وزارتخانه قبلی تقسیم شود و دوما وزیر جدید فقط به فکر کمیت و آمار نبوده و به کیفیت هویتی نیز توجه داشته باشد و سوما از مشاوران فرهنگ شناس استفاده کند .
بیستمین همایش نام آوران صنعت ساختمان ایران برگزار شد بیستمین همایش نام آوران صنعت ساختمان ایران در تاریخ 21 مرداد ماه 1392 در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.
آغاز به کار بیست ودومین نمایشگاه بین المللی منزل بیست و دومین نمایشگاه بین المللی مبلمان منزل (hofex) امروز آغاز بکار کرد و تا 25 مرداد در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران بر گزار می شود.
75 درصد دریاچه ارومیه خشک شده است متاسفانه در حال حاضر دریاچه ارومیه به دلیل تبخیر شدید آب در بد ترین وضعیت ممکن به سر می برد و هیچ کدام از وعده هایی که بر ای بهبود وضعیت این دریاچه وعده داده شده بود محقق نشده است.
نقد معماری امروز معماری معاصر ما مطابق با ارزش های مورد قبول در معماری ایران و باورها وارزش های ما نیست و حتی مطابق با اقلیم مناطق مختلف در کشور نیست.این عدم مطابقت را می توانیم در ابعاد مختلف در ساختمانها و سیمای عمومی شهرهای امروز ببینیم.
فعالان صنعت ساختمان باید از مسائل حقوقی آگاه باشند وزارت راه و شهرسازی پیش از این یک اداره کل داشت که نام آن به طور مختصر «اداره کل بازرسی» بود ولی بعداً به «اداره کل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات» تغییر نام داد و در حال حاضر شهریار اسلامی تبار که مشاور نیکزاد، وزیر راه و شهرسازی هم هست، مدیریت آن را بر عهده دارد. در مراسم افطاری انجمن انبوه سازان فرصتی دست داد تا با دکتر اسلامی تبار گفتگو کنیم . از آنجا که وی دکترای حقوق دارد، طبیعتاً گفتگوی ما حول مسائل حقوقی صنعت ساختمان بود.
مستأجر حق اعتراض ندارد مشاع یعنی قسمت هایی از ساختمان که حق استفاده از آن منحصر به یک یا چند نفر نیست، بلکه این حریم به همه مالکین تعلق دارد. مثلاً؛ زمین، تأسیسات، اسکلت، راهرو، پله و پاگرد، پارکینگ، در و پنجره های خارج از قسمت های اختصاصی، بام، نمای خارجی ساختمان، محوطه ساختمان و... جزو مشاعات است، درباره تعریف حریم مشاع مشکلی نیست، اما در صورت تجاوز به آن باید چه کار کرد؟ خیلی ها هستند که تعریف را می دانند، تجاوز به حریمشان را هم نگاه می کنند اما واکنش عملی نشان نمی دهند. دلایل زیادی برای این عدم واکنش وجود دارد. در مطلب زیر به بیان برخی دلایل از نگاه مردم می پردازیم:
نگاه معماری ایرانی به انسان معماری امروز ما متأسفانه با باورها، ارزش های پایدار معماری ایران و حتی بافرهنگ و اقلیم مناطق مختلف کشور مطابقت ندارد. این عدم مطابقت در ابعاد مختلف در ساختمان ها و سیمای عمومی شهرهای امروز کشور قابل مشاهده است. حال برای بررسی این موضوع ابتدا باید مشکلات معماری امروز شناسایی و در نهایت برای کاستن یا حذف این مؤلفه ها با راهکارهای صحیح باعث جبران صدمات واردشده به معماری اصیل ایرانی شویم در این بین باید دنبال نهادی باشیم تا بتوانیم به این مشکلات فائق آییم . گزارش زیر نگاهی دارد به عمده ترین مشکلات معماری و راهکارهایی که می تواند التیام بخش معماری کنونی ما باشد:
فراخوان جشنواره عکس سردر های ایرانی- اسلامی جشنواره «رواق منظر» باهدف یادآوری و بازخوانی ارزش های جاودانه معماری ایرانی - اسلامی و تأثیر آن بر سبک زندگی اجتماعی برگزار خواهد شد.
دانشگاه فنی و حرفه ای نیازمند توجه جدی با توجه به بالا بودن هزینه آموزش های فنی وحرفه ای و نیاز به تجهیزات فنی و مدرسان کار آزموده و خبره، دانشگاه فنی و حرفه ای نیازمند توجه جدی مسئولان در تخصیص اعتبارات و منابع انسانی مناسب است
معمار صنعتی نداریم حذف انسان به عنوان حیاتی ترین عامل شکل دهنده پروژه های معماری صنعتی، ظالمانه ترین ،زیان آورترین وغلط ترین نوع نگاه به یک مجموعه صنعتی است که تبعات عدیده آن هر لحظه در ناکارآمدی واحد تولیدی خود را نشان داده و غالباً تا همیشه مجموعه را از بازده مورد انتظار دور خواهد ساخت
تأثیر روشنفکری بر معماری تاریخ گرایش روشنفکران ایران به تفکر نوین غربی از زمان قاجار و با سفر ناصر الدین شاه به فرنگ وارد مرحلة جدیدی شد و معماری اروپای جدید به عنوان نماد و نشانة شاخص ماندگار از تفکر نوین غربی مورد توجه شاه قاجار قرار گرفت. با ورود اندیشه های غرب به ایران، استفاده از نمادها و رنگ ها و نشانه های غربی شدّت گرفت؛ به طوری که رنگ زرد تند وارد کاشی کاری ایرانی شد که تا پیش از آن با لطافت و زیبایی و آرامش «مسجد شیخ لطف ا...» دیده شده بود
در مجسمه سازی هنوز اول راه هستیم من هنوز هم از گفتن این جمله که مجسمه سازی داریم احتیاط می کنم، گرچه درحال حاضر به نظر می رسد مجسمه سازی نسبت به رشته های دیگر فعال تر شده ،اماهنوزتارسیدن به شرایط مطلوب ،راه سخت وطولانی درپیش است.
به صنعتی سازی توجه ویژه شود وزیر راه و شهرسازی از مهندسان خواهش کرد به طور ویژه به موضوع صنعتی سازی بپردازند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با حضور در ستاد خبری پیام ساختمان تاکید کرد نمایشگاه باید به سمت ساخت و ساز با کیفیت و ایمن پیش رود رضایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و معاونت اجرایی سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی و عمومی در روز پایانی سیزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان با حضور در غرفه پیام ساختمان، نشستی با مسئولین پیام ساختمان داشت. وی با انتقاد از زمان، ساعت و ترافیک شدید این نمایشگاه افزود: این نمایشگاه می توانست در مکان و زمان بهتری برگزار شود تا بازدیدکنندگان بیشتر و تخصصی تری داشته باشد، سپس با اشاره به گفته های پاک بین در مورد دو مرحله ای شدن نمایشگاه گفت: به نظر نمی رسد این پیشنهاد پیشنهاد مناسبی باشد به دلیل اینکه تعداد بازدیدکنندگان مطمئنا کاهش فاحشی خواهد داشت. و به عنوان راهکار این معضل به منطقه ای برگزار شدن نمایشگاه اشاره کرد و در این مورد گفت: اگر این نمایشگاه منطقه ای به تفکیک تخصصی محصولات باشد امتیاز نمایشگاه بالاتر می رود.