نشریه شماره   160   دوهفته نامه آرشیو PDF پیام ساختمان

خانه OLS


گروه معماری و دکوراسیون: خانه OLS در منطقه بیرونی شهر اشتوتگارت توسط گروه معماری J. Mayerبا ترکیبی از منحنی‌ها و پیچ و خم‌های داده‌شده و برای به حداکثر رساندن چشم‌انداز آن ساخته شده است.

از خصوصیات این خانه، بالکن فرو رفته در دیوار با پیچ و خم بتنی شکل برای محافظت خانه در برابر افزایش دما و حرارت ناشی از تابش خورشید است. همچنین ازسیستم ساختمانی زیست‌محیطی پنل های خورشیدی جهت جذب دما و تابش انرژی نیز بهره گرفته شده است. در این خانه کلیه مکان‌ها شامل؛ اتاق نشیمن، ناهارخوری و آشپزخانه توسط طبقه‌ای با سقف لعابی در یک جا احاطه و تجمیع شده است تا با استفاده از منحنی‌های ایجادشده با دیوار، اجازه برگشت نور طبیعی داده نشود.کاربرد پنجره‌های تمام قد باعث شده که منظره باغ بیشتر دیده شود.حمام‌ها و اتاق‌خواب‌های طبقه بالا توسط یک راه‌پله مرکزی بزرگ با طبقه پایین ارتباط دارند که پله‌ها توسط دیوارهای منحنی شکل محصورشده‌اند.تخته‌های نازک و باریک و صفحه‌های ضد تابش خیره‌کننده‌ای که با مواد ترکیب‌شده‌اند، یک محیط آگاهانه معماری را ایجاد کرده است.