menu

ثبت آگهی رایگان

رطوبت-گیر-استخر

رطوبت گیر استخر

شهر : تهران

قیمت : 25,000,000 ريال

گروه ساختمان و تاسیسات نقیب سازه
مشاوره ، محاسبه ، طراحی ، نظارت ، تجهیز و اجرای کامل پروژه های :
استخر ، آبنما ، جکوزی ، پارک آبی ، مجتمع آبدرمانی
اتاق ماساژ ، تونل مه ، حمام سنتی ، حمام ترکی
سونا خشک ، سونا بخار ، سونا برف ، سونا نمک
در ایران و کشورهای همجوار

گروه بازرگانی نقیب سازه
واردات ، مشاوره ، محاسبه ، فروش و خدمات پس از فروش تجهیزات کامل پروژه های :
پارک آبی ، آبدرمانی ، استخر ، سونا ، جکوزی در ایران

نکات مهم انتخاب انواع رطوبت گیر:
رطوبت گیر، همانطور که از نام آن پیداست وظیفه جذب و حذف رطوبت ناخواسته در هر محل یا محصولی را بعهده دارد. دستگاه های رطوبت گیر استخر در ظرفیت های مختلفی همراه با کویل گرمایشی و یا بدون کویل گرمایشی ساخته و ارائه می گردند زیرا رطوبت همیشه یکی از مهمترین عوامل فرسایش و خورندگی در محیط های مرطوب و از جمله در استخرهای سرپوشیده می باشد و همواره به خاطر تبخیر آب از سطح استخر و جکوزی در محوطه استخر ، رطوبت زیادی ایجاد می گردد.

به طور کلی رطوبت گیری از هوا به یکی از سه روش زیر امکان پذیر است :
رطوبت گیری با استفاده از نمک های جاذب رطوبت
رطوبت گیری با استفاده از سطوح سرد(سیستم های رطوبت گیری مکانیکی و ترمودینامیکی)
رطوبت گیری با استفاده از یونیزه کردن هوا (رطوبت گیر الکتریکی)

در چه شرایطی استفاده از رطوبت گیر استخر ضروری است؟
در استخرهایی که امکان تعویض یا تهویه دائم و کافی هوای محوطه استخر برای برطرف نمودن رطوبت اضافه موجود در هوا و جایگزینی هوای تازه وجود ندارد و یا هوای بیرون نیز دارای رطوبت نسبی زیاد باشد (رطوبت بالای 50%) و عملا تعویض آن با هوای استخر باعث کاهش رطوبت هوای محیط بسته استخر نمی گردد (مانند مناطق شمال یا جنوب کشور) استفاده از رطوبت گیر استخری جهت کاهش رطوبت هوای محوطه استخر لازم خواهد گردید.

بطور کلی اگر میزان رطوبت نسبی موجود در هوای استخر های سر پوشیده با دمای 25 درجه سانتیگراد کمتر از %40 باشد (%RH) شناگر احساس سرما میکند (البته دمای هوای محیط استخر های سر پوشیده نیز بر اساس نوع کاربری استخر باید حدود 25 تا 29 درجه سانتی گراد باشد)

همچنین وجود رطوبت بیش از 60% در هوای محیط استخر ها به هیچ وجه مناسب نیست، زیرا رطوبت بالاتر از 60% نه تنها موجب سلب آسایش شناگران در هنگام تنفس میشود بلکه در دراز مدت نیز صدمات زیادی به ساختمان و تجهیزات (بخصوص تجهیزات الکتریکی و مکانیکی موتورخانه) استخر وارد می نماید.

اصولا هر گاه اختلاف دمای آب استخر یا جکوزی با دمای هوای محیط بسته اطراف بیش از 2 تا 3 درجه سانتی گراد باشد ، عمل تبخیر آب و افزایش میزان رطوبت خصوصا از طرف جکوزی آب گرم در محیط بسته استخر آغاز می شود.

دستگاه های رطوبت گیر استخر به دو نوع دارای کویل گرمایشی (جهت گرم کردن هوای خروجی از دستگاه) و یا بدون کویل گرمایشی تقسیم می گردند.

رطوبت گیر استخر مکانیکی / تبریدی :
یکی از کاربرد های سیستم های رطوبت گیری مکانیکی، استفاده از آن در استخرهای سرپوشیده است. مزیت عمده این سیستم ها آن است که گرمای نهان ومحسوس و گرمای تولید شده به واسطه کارکرد کمپرسور سیستم را می توان در هر یک از بخش های مجموعه که نیاز به گرما دارد مورد استفاده قرار داد.

از متداول ترین روش های رطوبت گیری در دستگاه های رطوبت گیر استفاده از همان روش سیکل ترمودینامیکی سیستم های تهویه مطبوع یا رطوبت گیری با استفاده از کوئل سرمایی است.در این روش با عبور هوای مرطوب از روی کوئل سرد دستگاههای هوا رسان یا کوئل های انبساط مستقیم مبرد رطوبت موجود در آن تقطیر شده ودر عمل ، فرآیند رطوبت گیری رخ می دهد.
دستگاهای رطوبت گیر استخر با انرژی الکتریکی کار کرده و شامل کمپرسور ، کندانسور ، اواپراتور بوده و به صورت یک پکیج کامل ساخته و با توجه به میزان درصد رطوبت نسبی و دمای محیط و مساحت سالن استخر انتخاب و تنظیم میگردند و قادر به رطوبت گیری از محیط و تبدیل آن به آب مقطر و خروج از طریق لوله drain دستگاه می باشند.

دستگاه رطوبت گیر استخر با مکش هوای داخل سالن رطوبت را از هوا گرفته و هوای خشک را با دمای بیشتر (در نوع با کویل گرمایشی) یا با همان دمای محیط ( در نوع بدون کویل گرمایی) وارد فضای محوطه استخر می نماید .

ویژگی هایی که دستگاه های رطوبت گیر استخر می بایستی داشته باشند به شرح زیر می باشد :
بدنه ضد زنگ و مقاوم در برابر رطوبت
تنظیم مقدار رطوبت نسبی محیط
عملکرد به صورت خودکار و اتوماتیک
کار کردن با صدای کم
عدم نیاز به کانال کشی

رطوبت گیر الکترونیکی :
رطوبت گیرهای الکترونیکی با ایجاد یک سطح سرد برای میعان بخار آب موجود در هوا و بدون داشتن هیچ قطعه مکانیکی متحرک دارای طراحی ساده ای می باشند . این دستگاه ها با وجود اینکه عملا در گروه بی صدا و نسبتا ارزان می باشند ولی بدلیل راندمان پایین تر آن ها نسبت به روش های دیگر، عمدتا از آن ها در ظرفیت های کوچکتر تولید و مورد استفاده قرار می گیرد.

رطوبت گیر جاذب / خشک کن
لازم به ذکر است ،نمک های جذب رطوبت مانند سیلیکات ها تمایل بسیار زیادی به جذب رطوبت دارند و بیشتر در سردخانه ها مورد استفاده قرار می گیرند. این نمک ها پس از جذب رطوبت به وضعیت اشباع رسیده و قابلیت جذب خود را از دست می دهند و برای استفاده مجدد باید آنها را به نحوی احیا کرد. یکی از روش های احیای مواد جاذب رطوبت استفاده از تجهیزات متخلخل و یا گرمایش آن ها می باشد .

همچنین یکی دیگر از روش های رطوبت گیری که عمدتا در صنایع و محصولات کشاورزی مورد توجه است، استفاده از چرخ لانه زنبوری می باشد که یکی از تجهیزات رطوبت گیری به شمار می رود و سطحی آغشته به سیلیکاژل دارد.با قرار گیری این وسیله در برابر مسیر عبور هوا،رطوبت موجود در آن جذب می شود. این چرخ که از ورق های جاذب ودر ضخامت های مختلف ساخته می شود ، به وسیله یک الکتروموتور به گردش در می آید و همزمان هوای مرطوب از میان روزنه های آغشته به سیلیکاژل آن عبور می کند و رطوبت هوا را جذب می نماید.

#سایر_موارد_مربوط_به_تجهیزات_آشپزخانه_حمام_استخر

گفت و گو با نقیب سازه

ارسال پیام خصوصی، استعلام قیمت و درخواست توضیحات از تولیدکننده

×