شرکت ژیکاوا در هر شرایطی روی پای خود می ایستم محمدعلی طاهباز مدیرعامل شرکت ژیکاوا، یکی از تولیدکنندگانی است که افزودنی های بتن و مواد شیمیایی مرتبط با صنعت ساختمان تولید می کند. وی نزدیک به 25 سال است که در این حیطه کاری فعال است و به گفته خودش بیش از 60 نوع محصول در این بخش تولید می کند.
گیتی پسند پرهیز از تصمیمات احساسی، راه حل مقابله با بحران است در این شماره از نشریه پیام ساختمان، گفتگویی با مدیرعامل گروه صنایع گیتی پسند به عنوان تولیدکننده و مدیر کارآفرین داشتیم که ازنظر می گذرد.
گذشته، حال و آینده ترمووود از منظری متفاوت حمیدرضا میر لطیفی، مؤسس و رئیس هیئت مدیره شرکت رهاورد چوب، فارغ التحصیل رشته طراحی صحنه در دانشگاه آزاد تهران مرکز و از پیشگامان صنعت ترمووود است و استفاده از متریال و مصالح نوین را به صنعت ساختمان در ایران آموخت. او همواره با ایده های نوین و طراحی های شگفت انگیز موجبات افزایش ارزش افزوده در کسب وکار خود را فراهم آورده است.