رئیس انجمن انبوه سازان استان تهران: انجمن نباید وارد کارهای درآمدزا شود رئیس انجمن انبوه سازان استان تهران گفت: برنامه دوره جدید مدیریت انجمن انبوه سازان استان تهران تلاش در جهت احقاق حقوق صنفی اعضای انجمن است و معتقدیم انجمن نباید وارد کارهای اقتصادی و فعالیت های درآمدزا شود.
دبیر کانون سراسری انبوه سازان: انبوه سازی نیاز بشر امروز است انبوه سازان ساختمان و مسکن کشور بر آنند تا «اولین همایش سالانه انبوه سازان ایران» را در چهاردهم مهرماه سال جاری برگزار کنند. این روز به خاطر تقارن با روز جهانی بشر انتخاب شده است
انبوه سازان به آفریقا می روند انجمن صنفی کارفرمایی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان البرز، جهت اعزام هیئت تجاری، بازاریابی و سرمایه گذاری به کشور کنیا، با مجوز رسمی از سازمان توسعه تجارت ایران، اقدام به انتشار فراخوان کرد.
ریالی برای پروژه های جدید هزینه نمی شود سعی می کنم با تلفن همراهِ یکی از مدیران تشکلهای پیمانکاری کشور تماس بگیرم تا با او درباره وصول مطالبات معوق پیمانکاران و شرایط عمومی پیمان و چند موضوع دیگر گفتگو کنم. پیش از آن که آقای مهندس گوشی اش را جواب بدهد چند دقیقه ای آهنگ انتظار گوش می کنم که در آن، علیرضا افتخاری می خواند: «چه شد آن همه پیمان، که از آن لب خندان، بشنیدم و هرگز، خبری نشد از آن»؟! آقای مهندس اما در صحبتهایش هم از دولت قبلی
تشکیل تعاونی به نفع مردم و کارگران ساماندهی کارگران در شرکت تعاونی باعث می شود تا شهروندان با یک تماس نیروی کار موردنیاز خودشان را از ما درخواست کنند و کارگر متناسب با نیازشان را به راحتی در اختیار بگیرند
انتخابات کانون سراسری پیمانکاران برگزار شد اعضای هیأت مدیره دوره جدید کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران انتخاب شدند.
انتقاد رییس کانون سراسری انبوه سازان از مدیران دولتی: بخش مسکن برنامه مدون ندارد رییس کانون انبوه سازان کشور با گلایه از نگاه بخشی به مسکن در کشور، گفت: برنامه مدون و مصوبی برای بخش مسکن وجود ندارد تا سازندگان و دستگاه های سیاست گذار تکلیف خود را بدانند.
انبوه سازان روز ملی می خواهند دبیر کانون سراسری انبوه سازان مسکن و ساختمان ایران از تصویب نام گذاری «روز ملی انبوه سازان مسکن» در جلسه هیئت مدیره این کانون خبر داد.
رئیس هیئت مدیره کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران: نباید اختلافات به انشعابات برسد رئیس هیئت مدیره کانون سراسری پیمانکاران عمرانی ایران با اشاره به اختلافات موجود در هیات مدیره انجمن پیمانکاران استان تهران گفت: اختلافات و مشکلات در انجمن تهران باید از طریق روش های دموکراتیک و گفتگو حل شود و نباید اختلافات به انشعابات منجر شود.
پیمانکاران شرایط نابرابری را تجربه می کنند ما چیز اضافه ای نمی خواهیم و خدمتگزاران نظام هستیم اما باید ما را کمک کنند که بتوانیم خدمت کنیم.
همه چیز به نفع کارفرماست اینکه تمام اختیارات دست یک طرف باشد و طرف دیگر تابع باشد، نمی تواند به مطلوب موردنظر منجر شود
تغییر شرایط عمومی پیمان ما به دنبال این هستیم که تغییراتی در شرایط عمومی پیمان به نفع پیمانکاران داده شود که در حال طی کردن مراحل نهایی خود است.
پیمانکار مجبور است وقتی که اسناد مناقصه توزیع می شود آیتم ها به نفع کارفرماست و حقوق قانونی پیمانکاران نادیده گرفته می شود اما ازآنجایی که پیمانکاران همواره به دنبال کار می گردند، به این شرایط اعتراض نمی کنند.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند خبر داد: جریمه پیمانکاران مسکن مهر آغاز شد مدیرعامل شهر جدید پرند از آغاز جریمه پیمانکاران بدحساب در مسکن مهر خبر داد و گفت: جریمه پیمانکاران مسکن مهر به صورت متری از آنها دریافت خواهد شد.
بر اساس توافق با سازمان توسعه تجارت، طی پنج سال آتی نمایشگاه صنعت ساختمان را اتاق تعاون برگزار می کند دبیرکل اتاق تعاون مرکزی ایران گفت: با کمیته تخصصی سازمان توسعه تجارت به توافق رسیده ایم که طی پنج سال آتی نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان را اتاق تعاون برگزار کند.
جامعه پیمانکاری با رکود مواجه است جامعه پیمانکاری با یک نوع رکود کاری مواجه است و وقتی که قیمت ها بالا برود، توان پیمانکاران برای اجرای پروژه های جدید کاهش می یابد؛ بنابراین دولت باید اتفاقات بعدی را پیش بینی کرده و برای تمام اثرات هدفمندی برنامه داشته باشد
مدیرعامل اتحادیه تعاونی های مسکن کارکنان دولت اعلام کرد: تعاون آماده یاری دولت در ساخت مسکن مدیرعامل اتحادیه تعاونی های مسکن کارکنان دولت ضمن اعلام آمادگی بخش تعاون برای ساخت مسکن، خواستار استفاده از تعاونی های مسکن در طرح مسکنی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد.
امضای تفاهم نامه بین انبوه سازان و شرکت عمران و به سازی ایران کانون سراسری انبوه سازان مسکن و ساختمان ایران و شرکت مادر تخصصی عمران و به سازی شهری ایران به منظور احیای بافتهای فرسوده، تفاهم نامه ای امضا کردند.
برگزیدگان انتخابات انبوه سازان استان تهران در انتخابات داخلی انجمن انبوه سازان استان تهران،حسن محتشم بیشترین رای را کسب کرد
مطالبات پیمان کاران تأدیه شد شورای هماهنگی تشکل های مهندسی، صنفی و حرفه ای کشور روز سه شنبه 25 فروردین ماه 93 در نشستی با معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، به طرح دیدگاه های خود پرداخت. نمایندگان 18 تشکل فنی و مهندسی کشور که اعضای شورای هماهنگی را تشکل می دهند هر دو ماه یک بار با دکتر محمدباقر نوبخت، در محل معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری تشکیل جلسه ای با عنوان «نهاد تعامل» داده و در خصوص مسائل و مشکلات تشکل های فنی و مهندسی کشور به گفتگو و تبادل نظر می پردازند.
وزارت تعاون راسا ورود می کند اگر طرح مسکن امید با استفاده اززمین های دولتی و نیزتسهیلات خاص دولتی اجرایی شود بدون شک می بایست بین وزارت تعاون و نیزراه و شهرسازی تعاملی برقرارشود درغیراین صورت وزارت تعاون راسا می تواند دراین زمینه ورود پیدا کند.
انبوه سازان از نریمان اخطار گرفتند معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر ضرورت تسریع فعالیت در پروژه فاز 5 شهر جدید پردیس، به پیمانکاران این پروژه اخطار داد.
نه بزرگ انبوه سازان به حضور پیمانکاران خارجی ین روزها اخبار خوش لغو تحریم ها مقدمه جهت گیری دولتمردان و مشاوران اقتصادی برای ورود و مشارکت خارجی ها در پروژه های عمرانی کشور است. چنانکه آماده کردن زمینه سرمایه گذاری خارجی، افزایش مشارکت و حضور پیمانکاران در پروژه ها در پی همکاری های اقتصادی و بازرگانی ایران با بسیاری از کشورها در دستور کار قرار دارد.