جلسه اضطراری شورای شهر در محل آوار پلاسکو اعضای شورای شهر تهران صبح امروز جلسه فوق العاده خود را در محل آوار پلاسکو برقرار کردند.
وظیفه شهرداری فقط تذکرات ایمنی است سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس گفت: وظیفه شهرداری فقط تذکرات ایمنی است و دادستانی و شورای امنیت باید حکم ناایمن بودن پلاسکو را صادر می کردند.
ترفند جدید برای ساخت و ساز در باغ ها نایب رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهرتهران جزئیات ترفند جدید سودجویان ساخت و ساز و قطع کنندگان درختان را تشریح کرد.
اطلاعیه دفتر سازمان های مهندسی و تشکل های حرفه ای در خصوص یک متن دفتر سازمان های مهندسی و تشکل های حرفه ای معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در خصوص یک متن که اخیرا در فضای مجازی نشر یافته اطلاعیه ای را صادر کرد.
صدور شناسنامه فنی پیش فروش ساختمان در دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران مدیرکل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه از صدور شناسنامه فنی پیش فروش ساختمان پس از 6 سال به عنوان یکی از مدارک مورد نیاز در پیش فروش ساختمان در دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران خبر داد.
شناسایی نقاط ناایمن شهر قائم مقام معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه نقاط ناایمن شهر را شناسایی کرده ایم، گفت: برنامه ریزی های لازم در جهت رفع این نقاط صورت گرفته است.
بدهی 18 هزار میلیارد تومانی دولت به شهرداری رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران از عدم پرداخت بدهی 18 هزار میلیارد تومانی دولت به شهرداری خبر داد.
سکوت شهرداری به تخلفات مجتمع روشا رییس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با اشاره به تبصره 7 ماده 100 قانون شهرداری ها که تکلیف برخورد با تخلفات ساختمانی را مشخص کرده است، گفت: تئوری مطرح شده توسط اسماعیل دوستی مبنی بر اغماض نسبت به تخلفات ساختمانی، آرامش شهر را از بین می برد و به نوعی «شهرفروشی» است.
برج زرین هرمزان متوقف شود دبیر شورای عالی شهرسازی طی نامه ای به استاندار و شهردار تهران، با غیرقانونی دانستن پروانه صادره برای برج زرین پروژه هرمزان بر توقف و عدم اجرای این برج تاکید کرد.
واکنش رئیس پلیس پایتخت به اظهارات اخیر اعضای شورای شهر رئیس پلیس تهران بزرگ به اظهارنظر اعضای شورای شهر درباره ترافیک اخیر تهران واکنش نشان داد.
مترو مقصر حادثه شهران نبود مجتبی شاکری، عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به فرونشست زمین در مولوی گفت:گودال های در محل فرونشست زمین بوده که مربوط به آب انبارها قدیمی است.
با برگزاری نمایشگاه در شهر آفتاب؛ دولتی ها به رئیس جمهور احترام بگذارند عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: رئیس جمهور در افتتاح نمایشگاه شهر آفتاب حضور داشت و دولتی ها برای احترام به رئیس جمهور نمایشگاه های خود را در شهر آفتاب برگزار کنند.
اختیارات شهرداری تهران باید افزایش یابد عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه ترافیک تهران موضوعی ملی و میان بخشی است که نباید دولت و دستگاه های متولی از زیر بار مسئولیت آن شانه خالی کنند، گفت: نباید شهرداری تهران را در خصوص ترافیک پایتخت تنها گذاشت؛ چراکه این ترافیک موضوعی ملی است.
حمل و نقل پایتخت بار بی توجهی دولت ها را به دوش کشیده است معاون شهردار تهران گفت: حمل و نقل عمومی پایتخت در تمام این سالها بار بی توجهی دولت ها را بر دوش کشیده و با محروم شدن از سهم مردم تهران از بودجه کشوری ، تنها از جیب شهروندان تهرانی تغذیه شده است.
عضو کمسیون عمران مجلس: تحقیق و تفحص از شهرداری تا دو هفته دیگر به جریان می افتد عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه تحقیق و تفحص از شهرداری فعلا متوقف شده است، گفت: اگر بررسی بودجه ظرف یکی دو هفته دیگر به اتمام برسد؛ موضوع تحقیق و تفحص از شهرداری در دستور کار قرار گرفته و ادامه می یابد.
مناقصه میدان آزادگان سه ماه آینده برگزار می شود معاون مدیر عامل شرکت ملی نفت گفت: مناقصه میدان آزادگان تا سه ماه آینده برگزار می شود و شرکت ها طی این مدت فرصت دارند که مدل های مالی و فنی خود را ارائه دهند.
تمام دستگاه ها برای عقب ماندگی جنوب تهران مسئول هستند نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران عقب ماندگی جنوب تهران نسبت به شمال پایتخت به دلیل اقدامات شهرداری نیست بلکه باید تمامی دستگاه ها در این خصوص به وظایف خود عمل کنند.
تجهیز بزرگراه های تهران به دوربین های ثبت حرکت مارپیچ معاون شهردار تهران گفت که بزرگراه های تهران در صورت تأمین اعتبار تا پایان سال به دوربین های ثبت حرکت مارپیچ مجهز می شوند.
کاهش بودجه شهرداری به 14 هزار میلیارد تومان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران به مواد لایحه مدیریت شهری گفت: اگر قرار است در این لایحه شهردار توسط مردم انتخاب شود و اختیارات کامل نداشته باشد شاهد بروز مشکلات فراوانی خواهیم بود.
واگذاری شهرآفتاب و شهروند به بانک شهر با رای اعضای شورای شهر تهران فروشگاه شهروند و شهر آفتاب به بانک شهر واگذار شد.
پیشرفت 60 درصدی تهیه اطلس قنات های تهران معاون خدمات شهری شهرداری تهران از پیشرفت 60درصدی تهیه اطلس قنوات شهر تهران خبر داد.
قالیباف سنت شکنی کرد انتخاب اولین شهردار زن پس از 12 سال محمدباقر قالیباف در حکمی، نرگس معدنی پور، مدیرکل امور بانوان شهرداری را به سمت شهردار منطقه 13 تهران منصوب کرد.