Menu Button

دسته بندی Down Arrow

login ورود

Chatچت

Add ثبت آگهی

اگر به جا و با نظارت انجام نگیرد

وام مسکن همانند باروت عمل می کند

عکس شماره 2265 %D9%88%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%AA-%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF

سخن از افزایش وام راحت ترین راه سرپوش گذاشتن به کم کاری های وزارت راه و شهرسازی است اما افزایش وام از یک سو و افزایش متقاضی در بازار بدون ضابطه از سوی دیگر می تواند قیمت مسکن را افزایش دهد و باعث شود حتی کسانی که اندکی توان خرید دارند توانشان تحلیل رود.

جعفر قادری، عضو کمیسیون برنامه وبودجه مجلس با بیان اینکه افزایش میزان تسهیلات بدون ایجاد توازن و تعادل در بازارهای موازی کار بیهوده ای است، به پیام ساختمان گفت: تا زمانی که نقدینگی های خرد جایگاه اصلی خود را در بازارهای ایران نیابد وضعیت اقتصادی ایران مناسب نخواهد بود. نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: سخن از افزایش وام راحت ترین راه سرپوش گذاشتن به کم کاری های وزارت راه و شهرسازی است اما افزایش وام از یک سو و افزایش متقاضی در بازار بدون ضابطه از سوی دیگر می تواند قیمت مسکن را افزایش دهد و باعث شود حتی کسانی که اندکی توان خرید دارند توانشان تحلیل رود.وی با تأکید بر اینکه باید در قضیه افزایش وام دقت و کارشناسی فراوان شود،گفت:وام مسکن در برخی از موارد همانند باروت عمل می کند و اگر این وام به جا و با نظارت انجام نگیرد می تواند بازار را ملتهب کند.

انتهای خبر | پیام ساختمان

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

دیدگاه خوانندگان:

ثبت دیدگاه

Homeخانه
×

Close Button