menu

ثبت آگهی رایگان

ممبران ، کابینتی مقاوم در برابر رطوبت

ممبران-کابینتی-مقاوم-در-برابر-رطوبت

کابینت ممبران به کابینتی گفته می شود که در آن از روکش ممبران استفاده شده باشد.

اکثر این روکش های پی وی سی بر روی ام دی اف کشیده می شوند و متریال خام کابینت های ممبران اغلب ام دی اف است.

معمولاً کابینت ممبران را با کابینت کلاسیک یکی می دانند اما درواقع کابینت ممبران می تواند هم به صورت کلاسیک و هم به صورت مدرن کار شود.

اگر بر روی یک ام دی اف طرح های کلاسیک کار شود و بعد روکش ممبران شود طبیعتاً به آن کابینت کلاسیک میگویند و اگر به صورت ساده روکش شود می توان در کار مدرن از آن استفاده کرد.

کابینت ممبران دارای مدل های مختلف و دو نوع طرح روکش است. نوع اول هم مناسب طرح های کلاسیک و هم مناسب طرح های مدرن است، اما روکش های ضخیم تر و براق نیز وجود دارد که مخصوص کابینت ممبران مدرن است.

با توجه به طرح و رنگ می توان از روکش های نوع اول در طرح های مختلف مدرن و کلاسیک کابینت ممبران استفاده کرد و روکش نوع دوم که ضخیم و براق است فقط در طرح های مدرن قابل استفاده است.

ممبران در حقیقت نام نوعی روکش است که روی کابینت هایی از جنس ام دی اف، پی وی سی یا نئوپان کشیده می شود و حالتی خام و جذاب به کابینت ها می دهد.

کابینت ممبران چه مزایایی دارد؟

مزایای کابینت ممبران در دکور آشپزخانه متعدد و متفاوت است که به بررسی هرکدام از آن ها می پردازیم.

اولین و شاید از مهم ترین مزایای کابینت ممبران در دکور آشپزخانه تنوع طرح پذیری آن است.

از دیگر مزایای کابینت ممبران قیمت مناسب و متناسب با طرح و اجرای این کابینت است. زیرا به نسبت کابینت های کلاسیک ساخته شده با چوب دارای قیمت پایین تری بوده و همان قابلیت طرح پذیری را دارد و بعضاً ازلحاظ ریزه کاری و طراحی قوی تر از کابینت های طرح کلاسیک باشد.

همین که بتوان با قیمت پایین تر کابینتی شبیه به کابینت های کلاسیک را اجرا کرد خود از مزایای کابینت ممبران است.

باید در نظر داشت که وقتی روکش به صورت یکپارچه بر روی ام دی اف می نشیند و دیگر جای درز و یا بندی موجود نیست زیبایی کار دوچندان می شود و بر مزایای کابینت ممبران می افزاید.

از دیگر مزایای کابینت ممبران در دکور آشپزخانه عدم نفوذ آب و رطوبت به لایه های ام دی اف است که به نسبت بقیه کابینت ها در زمینه رطوبت و آب قوی تر است.

از مزایای کابینت ممبران این است که معایب روکش ام دی اف­های معمولی که به صورت ملامینه و از نوع وینیل بودند بر طرف شده است.

روکش های پی وی سی ممبران برخلاف روکش های ملامینه بخار نمی شود و هوای خانه را آلوده نمی سازد. روکش های ملامینه به مرور زمان می توانند مشکلات تنفسی خفیفی را برای کودکان و سالمندان ایجاد کنند اما روکش ممبران فاقد چنین مضراتی است.

لازم به ذکر است که ام دی اف­های معمولی برای محیط زیست مضر بوده و به واسطه ماده وینیل آن را آلوده می کند اما روکش های پی وی سی ممبران چنین مشکلی را ایجاد نمی کند و این از مزایای کابینت ممبران است.

از دیگر مزایای کابینت ممبران نسبت به کابینت های چوبی این است که نگهداری آسان تری دارند. ازاین رو که هرچند وقت یک بار کابینت های چوبی باید رنگ یا روغن شوند تا تازگی خود را نمایان سازند اما کابینت ممبران این گونه نبوده و با یک پاک کردن ساده، تازگی خود را دارد. در ضمن به خاطر روکش پی وی سی لکه ها به راحتی از روی آن پاک می شوند.

از مزایای کابینت ممبران عدم نفوذ آب و رطوبت به لایه های ام دی اف است که به نسبت بقیه کابینت­ها در زمینه رطوبت و آب قوی تر است.

معایب کابینت ممبران چیست؟

یکی از معایب کابینت ممبران در دکور آشپزخانه این است که به نور و حرارت حساسیت داشته و به مرور زمان و در برابر نور آفتاب امکان تغییر رنگ در آن وجود دارد.

البته باید در نظر داشت که اگر جنس چسب روکش مناسب نباشد در اثر نور آفتاب و یا حرارت امکان ضعیف شدن چسب وجود دارد که تبعات آن شامل باد کردن روکش یا جدا شدن روکش از ام دی اف می شود که نهایتاً خرابی کل کار را به همراه دارد و این از معایب کابینت ممبران است.

نکته بعدی که جزو معایب کابینت ممبران محسوب می شود این است که نسبت به اجسام تیز حساسیت دارد و در اثر برخورد یا کشیده شدن این اجسام امکان پاره شدن روکش وجود دارد.

از دیگر معایب کابینت ممبران ظرافت زیاد طرح ها است. اگر طرحی که برای کابینت انتخاب می کنید دارای ریزه کاری زیاد و یا طرح هایی با اشکال کوچک باشد، آنگاه نباید انتظار کار بسیار ظریفی را داشته باشید زیرا وکیوم روکش پی وی سی در این گونه طرح ها معمولاً دقت بالایی نداشته و از کیفیت کار کاسته می شود.

باید سعی شود طرح ها و یا برجستگی های کابینت خیلی ریز و ظریف نباشند تا لایه پی وی سی آن را به خوبی و با دقت بالایی پوشش دهد که این از معایب کابینت ممبران است.

از دیگر معایب کابینت ممبران تعمیر کابینت با طرح و رنگ اولیه است. تصور کنید کابینت ممبران را در خانه خود نصب کرده اید و پس از سه سال یکی از درب های کابینت دچار مشکل شد و نیاز به ساخت مجدد آن درب است. حال پیدا کردن همان طرح و کد رنگ سه سال پیش کمی دشوار است مگر اینکه در ابتدای کار نوع روکش ممبران خود را از شرکت های معتبر تهیه کرده باشید که بعد از گذشت چند سال امکان موجودی آن کد رنگ و طرح بیشتر باشد.

قیمت کابینت ممبران چگونه محاسبه می شود؟

فرض کنیم قیمت کابینت ممبران متری 2 میلیون تومان محاسبه می شود این یک متر شامل یک متر کابینت زمینی و یک متر کابینت دیواری با استاندارد خاصی است که بیان می شود.

باید در نظر داشت که اگر در مکانی فقط کابینت زمینی نصب شود 60 درصد قیمت کابینت ممبران محاسبه می شود و کابینت هوایی 40 درصد قیمت است.

استاندارد کابینت زمینی شامل کابینت با ارتفاع 72 سانتیمتر با عمق 55 و صفحه شرکتی 32 میل و پایه(پاخور) 14 سانتیمتر است که مجموعاً دارای 90 سانتیمتر ارتفاع است.

کابینت هوایی نیز دارای بر اساس ارتفاع 70 سانتیمتر و عمق 30 سانتیمتر محاسبه می شود. باید در نظر داشت که یک متر قیمت کابینت ممبران شامل یک متر کابینت زمینی و یک متر کابینت هوایی به اضافه یک متر صفحه شرکتی و یک متر تاج و پاخور و زیر چراغی و کلیه یراق آلات یک متر کابینت است.

عمولاً جزیره و اپن 1.5 برابر قیمت کابینت زمینی محاسبه می شود که برابر با 90 درصد قیمت کال است

باید به خاطر داشت که در متراژ زمینی جای ماشین لباسشویی، ظرف شویی و یخچال از آن کسر شده و فقط پول صفحه محاسبه می شود.

همچنین باکس یخچال به صورت جداگانه محاسبه می شود. در نظر داشته باشید که برای محاسبه قیمت کمدهای یکسره با عمق استاندارد، ارتفاع کمد با واحد سانتیمتر را بر 72 تقسیم کرده و در طول کمد ضرب می کنیم حال عدد به دست آمده را در 60 قیمت یک متر کابینت ضرب کرده و مبلغ را محاسبه می کنیم.

انتهای خبر/پیام ساختمان

چاپ شده در هفته نامه پیام ساختمان شماره 353

فهرست مطالب شماره 353

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

×