menu

ثبت آگهی رایگان

استانداردها در سرویس بهداشتی کوچک

سرویس های بهداشتی کوچک عنصری مهم در دکوراسیون منزل نقلی هستند. در این مطلب می خواهیم به شما بگوییم به چه مقدار فضا برای ساخت یک سرویس بهداشتی کوچک در خانه خود احتیاج دارید

درهای سرویس بهداشتی های کوچک

شما برای انتخاب درب سرویس بهداشتی می توانید از بین انواع و ابعاد مختلفی انتخاب کنید. این درها می توانند سبکی شبیه دیگر درهای موجود در خانه شما داشته باشند.

عرض متداول این درها 71، 76، یا 81 سانتی متر است. درهایی که صندلی چرخ دار را بتوان از آن ها عبور داد باید حداقل 91 سانتی متر عرض داشته باشند.

البته اگر فضای خانه شما خیلی اجازه استفاده از درهایی با عرض های زیاد را نمی داد می توانید از دری با پهنای 61 سانتی متر هم استفاده کنید، اما عرضی کم تر از این عدد موجب ناراحتی در عبور و مرور می شود و هم چنین باید حتما آن را سفارش دهید، چون چنین عرضی در بازار وجود نخواهد داشت. ارتفاع استاندارد درها 203 تا 204 سانتی متر است و بهتر است ارتفاع این درها را با ارتفاع دیگر درهای موجود در خانه خود هماهنگ کنید. درهای دو لته اگر به خوبی کار گذاشته شوند بسیار کارآمد خواهند بود به ویژه این که وقتی باز می شوند فضای کم تری از دیوار را اشغال می کنند. درهای خزینه رو (دری که به صورت کشویی وارد دیوار توخالی کنار درگاه می شود)

توالت فرنگی در سرویس بهداشتی های کوچک

توالت های نیز در انواع و اقسام گوناگونی مانند یک تکه و دو تکه تولید می شوند.

اگر به دنبال خرید یک توالت هستید، پیش از هر گونه تصمیمی در مورد نوع مناسب آن و یا توالتی که در خانه شما به خوبی کار می کند بگیرید، در بخش مشاوره دکوراسیون چیدانه در مورد ویژگی ها و ملاحظات توالت ها سوال بپرسید تا بتوانید بهترین و مناسب ترین نوع را انتخاب کنید. گزینه های دیگر در این زمینه می تواند توالت هایی با ارتفاع نشیمن مختلف، کنترل های الکترونیکی گوناگون، و یا سطوح مختلفی از مصرف آب باشند.

پیش از خرید توالت برای سرویس بهداشتی کوچک خانه خود حتما در مورد این ویژگی ها تحقیق کنید.

ممکن است فضایی که قرار است سرویس بهداشتی کوچک در آن قرار بگیرید باریک یا زیر راه پله باشد و یا هر دو.

در این مورد توالت را از پشت در جایی نصب کنید که سقف کم ترین ارتفاع را دارد.

شما به طور نرمال برای استفاده از توالت خم می شوید، پس اگر فضای شما کوچک است از این امکان برای استفاده بهتر از فضاها بهره ببرید. با این حال، توالت را در فضایی که کم تر از 152 سانتی متر ارتفاع دارد قرار ندهید.

ممکن است براساس شرایطی که دارید در ارتفاعی اندکی کم تر از 152 سانتی متر هم توالت را نصب کنید، اما اگر ارتفاع شما در قسمتی کم تر از 122 سانتی متر است، بهتر است از این قسمت برای قرار دادن فضاهای نگهدارنده و کابینت ها استفاده کنید.

مسئله دیگری که هنگام انتخاب و نصب توالت ها باید در نظر گرفته شود مسئله فضای پیرامونی و فاصله حداقلی آن هاست. این مسئله خیلی به مکان قرارگیری توالت، دستورالعمل های محلی در مورد نصب، و ویژگی های آن بستگی دارد. هم چنین نوع توالتی که برای نصب انتخاب می کنید نیز در این مورد اثرگذار است.

در بهترین حالت باید در هر سمت فضای مرکزی توالت حدود 38 سانتی متر فضای خالی وجود داشته باشد که در مجموع توالت باید در فضایی با عرض 76 سانتی متر نصب شود. هم چنین جلوی توالت شما باید حداقل 61 سانتی متر با دیوار یا شی مقابل اش فاصله داشته باشد. این اندازه ها براساس کدها و دستورالعمل های ساختمانی عنوان شده اند.

هم چنین به یاد داشته باشید که توالت ها دارای کاسه هایی گرد یا دراز با ابعاد استانداردی هستند. کاسه های دراز حدود 7 سانتی متر به عمق کلی توالت اضافه می کنند، در نتیجه یک توالت با کاسه گرد حدود 69 سانتی متر و با کاسه دراز 76 سانتی متر (69+7) عمق دارد.

روشویی ها در سرویس بهداشتی های کوچک

روشویی های سرویس های بهداشتی کوچک برای شستشوی سریع دست ها طراحی می شوند، بنابراین می توانند خیلی کوچک باشند.

شما می توانید روشویی هایی پیدا کنید که مخرن آن ها طول و عرضی حدود 30 سانتی متر دارند و به سادگی به دیوار نصب می شوند. تا زمانی که حداقل 61 سانتی متر فضای خالی در مقابل روشویی وجود دارد شما می توانید از چنین چیدمانی در سرویس بهداشتی استفاده کنید. انتخاب مناسب روشویی واقعا ضروری است، پس در انتخاب آن دقت کنید.

این سینک پایه دار در فضایی قرار گرفته که ابعاد آن 91 در 213 سانتی متر است. توالت درست در مقابل سینک و در دیواری انتهایی فضا قرار گرفته و در ورودی هم در طول این فضای بسیار کوچک واقع شده است.

اگر شما فضای کافی در سرویس بهداشتی برای قرار دادن روشویی ها و کابینت های استاندارد در اختیار داشته باشید، این امکان را خواهید داشت که از میان محصولات متنوع و گوناگون مناسبت ترین و بهترین گزینه موجود را انتخاب کنید. البته لازم به ذکر نیست که کاملا در چنین فضایی این امکان را دارید که روشویی و کابینت ها را به صورت سفارشی و مخصوص فضای خود تهیه کنید.

به طور معمول عمق اکثر روشویی های پایه دار، البته از هر نوعی، حداقل 41 سانتی متر است اما عمق های دیگر مانند 51 تا 56 سانتی متر نیز در بازار موجود است.

روشوییهایی که درون کابینت ساخته می شوند حدود 53 تا 61 سانتی متر عمق دارند. هم چنین ارتفاع معمول این سینک ها بین 86 تا 91 سانتی متر است. برای مثال روشویی که در عکس قبل مشاهده کردید به صورت سفارشی ساخته شده بود و 81 سانتی متر ارتفاع داشت.

ابعاد کف سرویس بهداشتی کوچک

وقتی فضاهایی مخصوص این نوع سرویس های بهداشتی ساخته می شود و یا در فرایند بازسازی فضای کافی برای آن ها در نظر گرفته می شود، سرویس های بهداشتی کوچک را می توان در فضایی که هر ضلعش حدود 152 سانتی متر است به راحتی طراحی کرد و ساخت.

چنین فضایی این امکان را فراهم می کند که یک روشویی پایه دار و یک توالت را در یک دیوار نصب کرد، در ورودی را در دیوار کناری قرار داد، و اگر امکانش بود یک پنجره را در دیوار دیگری تعبیه کرد.

البته ذکر این نکته هم مهم است که دیوار پشت توالت ها، و گاهی سینک ها، باید قطری بیشتر از دیوارهای معمولی داشته باشند تا بتوان به راحتی لوله کشی مربوط به توالت و روشویی را در درون آن ها انجام داد.

انتهای خبر/پیام ساختمان

چاپ شده در هفته نامه پیام ساختمان شماره 342

فهرست مطالب شماره 342

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

×