menu

ثبت آگهی رایگان

لیست قیمت دیوار پوش - دیوارپوش دکوراتیو

دانستنی های دیوار پوش - دیوارپوش دکوراتیو

انواع دیوار پوش چیست؟

دیوارپوش از عناصر مهم در زیبایی و دکوراسیون داخلی است که در زیبایی منزل بسیار تاثیرگذار می باشد.دیوارپوش ها به دو دسته دیوارپوش (سنگی ،چوبی،پی وی سی،سلولزی و...) و دیوارپوش خارجی(سیمان،سنگ،گچ،شیشه و..)تقسیم می شوند.

دیوار پوش

دیوارپوش های چوبی

استفاده از چوب به عنوان دیوارپوش، قدمتی به اندازه ساخت اولین کلبه های چوبی دارد. چوب به خاطر طرح و نقش و رنگ خاص خود آرامش و امنیت خاصی به فضا می بخشد، ولی امروزه به علت گران بودن قیمت و نیز حفاظت محیط زیست، از چوب های مصنوعی مانند MDF , HDF و... یا دیوارپوش های P.V.C با روکش های طبیعی یا مصنوعی بسیار استفاده می شود. این نوع دیوارپوش ها عایق صوت و دما بوده و در برابر ضربه مقاوم هستند و نیز به راحتی و بدون نیاز به زیرسازی اساسی قابل نصب و اجرا می باشد.دیوارپوش های چوبی در گذشته از خارج کشور وارد می شد ولی حدود 4 سال است که ایران در این زمینه خودکفا شده و مواد اولیه را هم خودش تولید می کند.
بالاتر از خیابان سهروردی شمالی، سمت میدان پالیزی که بروی، راسته تولید کنندگان کاغذ دیواری،دیوارپوش و پارکت است که در آنجا می توانی انواع و اقسام کالاهای مورد نیاز خود را تهیه کنی.

مزایای استفاده از دیوارپوش های چوبی

استفاده از چوب به عنوان دیوارپوش قدمتی به اندازه ساخت اولین کلبه های چوبی دارد. چوب به خاطر طرح و نقش و رنگ خاص خود آرامش و امنیت خاصی به فضا میبخشد ولی امروزه به علت گران بودن قیمت و نیز محافظت از محیط زیست از چوب های مصنوعی مانند MDF , HDF و... و یا دیوارپوش های P.V.C با روکش های طبیعی یا مصنوعی بسیار استفاده میشود. این نوع دیوارپوش ها عایق صوت و دما بوده و در برابر ضربه مقاوم و نیز به راحتی و بدون نیاز به زیرسازی اساسی قابل نصب و اجرا است.
مرندی، یکی از فعالان بازار دیوارپوش دراین باره میگوید : به دلیل لزوم به کارگیری اصول سبک سازی ساختمان استفاده از دیوارپوش پی وی سی و چوبی بسیار ضروری است. وی ادامه داد: دیوارپوش تا زمانی که در معرض نور خورشید، شعله مستقیم آتش و یا ضربه جسم نوک تیز نباشد به هیچ عنوان نیازی به تعویض یا تعمیر نخواهد داشت، به این ترتیب با استفاده از« پی وی سی» به عنوان پوشش دیوار و سقف از به وجود آمدن مخارج اضافی مانند تعویض و رنگ آمیزی هرساله ساختمان جلوگیری میشود و در صورت آسیب دیدن قسمت کوچکی از سطح ، امکان تعویض را فقط در همان نقطه آسیب دیده به وجود می آورد.
ملاوردی؛ از دیگر تولیدکنندگان مصالح ساختمانی دراین باره به خبرنگار ما گفت:از مهم ترین مواردی که در انتخاب دیوارکوب یا دیوارپوش چوبی باید توسط مشتریان مدنظر قرار گیرد پایداری آن در برابر تغییرات دمای محیط است تا طی گذشت سالیان زیبایی و یکنواختی سطح دیوارپوش حفظ شود ، چراکه مشاهده شده در برخی از انواع دیوارکوب با تابش نور خورشید و یا بر اثر حرارت اتاق طرح پوشش کمرنگ شده و یا سطح آن به اصطلاح باد کرده است .

بهترین مکان برای استفاده ازدیوارپوش چوبی

به طورکلی استفاده از انواع دیوارپوش PVC در ورودیها و مکان های پر تردد توصیه نمیشود زیرا استحکام مکانیکی این پوشش در برابر ضربه مستقیم کم بوده و به راحتی سوراخ میشود. در مقابل انواع MDF از پایداری مناسبی در برابر ضربه برخوردار هستند .حسین زمانی دراین باره میگوید: استفاده از دیوارپوش های MDF در محیط های مرطوب نظیر دیوار استخرها ٬ حمام و ... موجب از بین رفتن و باد کردن سطح دیوارکوب میشود لذا در این موارد بهتر است از انواع PVC استفاده شود .پانل های« پی وی سی» با داشتن تائیدیه از وزارت بهداشت در خصوص ضد حشره و ضد باکتری بودن، این حسن را دارد که مصرف کننده با اطمینان خاطر اقدام به خرید و نصب این دیوارپوش در محل سکونت و کار خود میکند.
زمانی درباره مزایای استفاده از دیوارپوش گفت: این نوع دیوارپوش ها در اولین مراحل پس از سفت کاری ساختمان، قابل نصب هستند و درنتیجه باعث حذف سایر هزینه های متداول مثل هزینه اجرای مصالحی مانند سیمان، کاشی، گچ سفید و رنگ خواهند شد. استحکام فوق العاده، قابلیت شستشو با آب و مواد شوینده ، قابل نصب روی تمام سطوح،ایجاد محیطی زیبا و آرام بخش در خانه،مقاومت در مقابل ترک ساختمان، مقاومت مناسب در برابر ضربه های ناگهانی و موضعی، غیرقابل نفوذ در برابر حشرات موذی، جایگزین رنگ آمیزی، سفیدکاری و کاشیکاری، مقاومت بالا در مکان های مرطوب، کاهش 40 درصدی اتلاف انرژی، تنوع در طرح و رنگ ازجمله مزایای استفاده از این نوع دیوارپوش است.

بازار دیوارپوش چوبی

وارد مغازه های اطراف میدان پالیزی که میشوی پر است از انواع دیوارپوش تولید کشورهای مختلف دنیا . یکی از مغازه داران به پیام ساختمان گفت:دیوارپوش های چوبی در گذشته از خارج کشور وارد میشد ولی چند سالی است در این زمینه خودکفا شده ایم به طوریکه حتی مواد اولیه را هم خودمان تولید میکنیم. فروشندگان در مغازه های اطراف سهروردی در طول روز اکثراً سرشان خلوت است و از حضور خبرنگار کنجکاوی مانند من که به دنبال جواب سؤالات خود است، استقبال میکنند .
شفیع یکی از مغازه داران به پیام ساختمان گفت : دو نوع دیوارپوش روکش «ام دی اف» و «پلکسی »عرضه میکنیم که قیمت متوسط آن از 100 هزار تومان به بالاست.قیمت متوسط دیوارپوش MDF هم 50 هزار تومان به بالاست.
محمدی یکی دیگر از مغازه داران درباره مزایای دیوارپوش های پی وی سی گفت:قابلیت انعطاف پذیری بالا جهت نصب بر روی هرگونه سطح،عدم تغییر رنگ روکش پیویسی در برابر نور محیط،عایق صدا،گرما،سرما و رطوبت،گزینه ای مناسب جهت کاربرد در مناطق مرطوب کشور (شمال و جنوب)،دارای طول عمر و مقاومت ارتجاعی بالا در برابر ضربه،سهولت در نصب سریع و آسان و سبک سازی سازه ساختمانی،تنوع در طرح و رنگ (بیش از 30 طرح و رنگ حرارتی)،مقاوم در برابر عوامل خورنده ،سبک و با کیفیت،نصب آسان روی تمامی سطوح، قابل شستشو با انواع مواد شوینده ازجمله مزایای این نوع دیوارپوش است. دیوارپوش های پی وی سی برای چه ساختمان هایی مناسب استمرادی یکی از فعالان بازار دیوارپوش به خبرنگار ما گفت: پی وی سی قابلیت نصب بر روی دیوار و سقف اماکنی چون سالن های کلینیک ها و بیمارستان ها،رستوران ها، سرویس های بهداشتی و آشپزخانه منزل مسکونی، دفتر اداری، راه پله ساختمان ها، ادارات دولتی، بانک ها، اتاق ها را دارد.

انواع دیوار پوش

دیوارپوش پلکسی

وارد یکی از فروشگاه ها می شوم. رحیمی- فروشنده - سرش خلوت است و به سوالات من با اشتیاق جواب می دهد. وی می گوید: دو نوع دیوارپوش "ام دی اف" و "پلکسی "در مغازه ما وجود دارد که دیوارپوش پلکسی پلیمری است و قیمت آن از متری 80 هزار تومان شروع می شود و بستگی به این دارد که یک جداره یا سه جداره باشد یا داخل آن از مواد طبیعی استفاده شده باشد و قیمت های مختلفی دارد. قیمت دیوارپوش MDF هم متری 40 تا 50 هزار تومان است.وی دیواپوش پلکسی را چون ضد آب است، برای محیط های مرطوب توصیه می کند.

دیوارپوش های PVC ارزان تر از MDF

گلزار که درحوالی میدان پالیزی فروشگاه دارد، درباره خصوصیات دیوارپوش های pvc ، می گوید: این نوع دیوارپوش ها در دو مدل روکش دار و چاپی تولید می شوند. دیوارپوش های "پی وی سی" با داشتن ضخامت 8 میلی متر و عرض 20 سانتی متر و طول 6 متر و دارای مشخصات فنی؛ قابلیت انعطاف پذیری بالا جهت نصب بر روی هر گونه سطح،عدم تغییر رنگ روکش پی وی سی در برابر نور محیط،عایق صدا،گرما،سرما و رطوبت،گزینه ای مناسب جهت کاربرد در مناطق مرطوب کشور (شمال و جنوب)،دارای طول عمر و مقاومت ارتجاعی بالا در برابر ضربه،سهولت در نصب سریع و آسان و سبک سازی سازه ساختمانی،تنوع در طرح و رنگ (بیش از 30 طرح و رنگ حرارتی)،مقاوم در برابر عوامل خورنده،.مقاوم در برابر فشار و ضربه های وارده ،سبک و با کیفیت،نصب آسان روی تمامی سطوح، قابل شستشو با انواع مواد شوینده است.
از وی می پرسم؛ این نوع دیوارپوش برای چه ساختمان هایی مناسب است؟ می گوید: پی وی سی قابلیت نصب بر روی دیوار و سقف اماکنی چون؛ منزل مسکونی، دفتر اداری، راه پله ساختمان ها، ادارات دولتی، بانک ها، اتاق ها و سالن های کلینیک ها و بیمارستان ها،رستوران ها، سرویس های بهداشتی و آشپزخانه را دارد. قیمت آن هم از 21000 تومان تا 30 هزار تومان است.
دیوارپوشMDF گران تر از PVC است و قیمت آن از متری 29هزار تومان به بالا است. این فروشنده برند های مطرح در زمینه دیوارپوش MDF را "آلما" و "کرونوگیرین" و برند مطرح PVC را "داتیس" معرفی می کند.

دیوارپوشMDF با روکش PVC

بهادری، نماینده پخش و فروش دیوارپوش MDF از AGE می گوید: دیوارپوش MDF با مقاومت سایشی ، مقاومت نوری و مقاومت در مقابل مواد شیمیایی و مقاومت رطوبتی بسیار بالا دارای بیش از 20نوع رنگ بندی زیباست. دیوارپوش های MDF ما با روکش PVC از جنس چوب و ضد رطوبت است و قیمت هر متر مربع آن 35 هزار تومان است و قیمت دیوارپوش های HDF چینی که در بازار هستند، هر متر مربع 50 هزار تومان است. همچنین قیمت دیوارپوش های پلی استایرن کره ای- که صد در صد ضد رطوبت هستند- هر مترمربع 100 هزار تومان است.

پی وی سی برای سلامتی مضر است

کاووسی، مدیرعامل آلما پروفیل درباره دیوارپوش های چرمی گفت: در ایران دیوارپوش چرمی تولید نمی شود. اگر هم تولیدکننده ای بگوید طرح چرم دارد، روکش پی وی سی است که طرح چرم دارد و فقط شبیه آن است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر در بازار دو نوع دیوارپوش وجود دارد. یک نوع دیوارپوش تمام پی وی سی و یک نوع تمام ام دی اف با روکش پی وی سی است.
کاووسی ادامه داد: دیوارپوش ام دی اف از نظر استقامت و زیبایی خیلی با دیوارپوش تمام پی وی سی فرق دارد. چون پی وی سی تمام پلاستیک است.
این تولیدکننده با اشاره به اینکه پی وی سی مشکلاتی برای سلامتی انسان دارد و سرطان زاست، افزود: ام دی اف این گونه نیست و برای سلامتی بهتر است. در حال حاضر هیچ کارخانه آمریکایی و اروپایی حق استفاده و تولید کاغذ پی وی سی را ندارد.
به گفته کاووسی، تنوع رنگ روکش ام دی اف نیز بهتر است.
سپس کاووسی به مصارف این نوع دیوارپوش اشاره کرد و گفت: در دکوراسیون منازل استفاده نمی شود مگر اینکه پشت تلویزیون یا قسمتی از دکور استفاده شود. وی درباره قیمت این نوع دیوارپوش گفت: دیوارپوش پی وی سی از 15 هزار تومان تا 24 هزار تومان وجود دارد. اما قیمت ام دی اف 24 هزار تومان به بالاست.

نسل جدید دیوارپوش های سه بعدی

محسن جهاندوست، از شرکت یکتا ستاره فیروزه ای با نام تجاری فرزیب (فراتر از زیبایی) تولید کننده نسل جدید دیوارپوش های سه بعدی تولید شده به روش "تزریق پلیمر" درباره دیوارپوش های جدید شرکت می گوید:دیوارپوش های جدید پلیمری هستند به نام ABS . پلیمرهای قبلی که در بازار وجود داشتند در چین و ایران با استفاده از ABS روکش می شدند که زیر آن مواد چوبی و پایه های چوبی از جمله پلی کربنات وجود داشت. در حال حاضر دیوارپوش های ما صد در صد ABS است و قابلیت هایی از قبیل 100 درصد ضد ضربه بودن،مقاومت فشاری بسیار بالا،قابل شستشو،نصب راحت ، رنگ های متنوع و بادوام وضد موریانه را دارد.رنگ این دیوارپوش ها رنگ اتومبیلی است که در برابر uv و نور خورشید و اسیدها کاملا مقاوم است.اندازه آن هم 50 در 50 و 25 در 50 است تا قابلیت نصب بهتری داشته باشد. وی قیمت این دیوارپوش ها را متر مربعی 85 هزار تومان با اجرای آن ذکر می کند و درباره برندهای مطرح در زمینه تولید دیوارپوش سه بعدی در بازار می گوید: شرکت چینی با برند bobu در حال حاضر مطرح است که کیفیت چندانی ندارد.شرکت دیگری به نام "پادیر" نیز به صورت دستی به تولید این دیوارپوش می پردازد.

دیوار پوش کامپوزیتی چرمی یا بلکا؟

مزایای پانل دیوارپوش کامپوزیت فایبرگلاس

دیوارپوش های کامپوزیتی در دو نوع نماسنگ و چوب تولید می شوند و نمای سنگ واقعی یا چوب واقعی را نشان می دهند . از مزایای این نوع دیوارپوش نسبت به بقیه انواع این دیوارپوش قابلیت نصب راحت تر را می توان ذکر کرد .
مهدی کرمی ، مدیر عامل شرکت "آپادانا کامپوزیت" درباره محصولات دیوارپوش به خبرنگار پیام ساختمان گفت : شرکت ما اولین تولیدکننده پانل های دیوارپوش باطرح سنگ وچوب برجسته است . این پنل ها در22مدل زیبا و متنوع و درابعاد130×230تولید و دردکوراسیون نمای داخلی وخارجی ساختمان قابل استفاده است . وی درباره مزایای دیوارپوش می گوید : این دیوارپوش نمای واقعی سنگ را دارد ، عایق گرما وسرما ، وزن سبک ، مقاوم دربرابرضربه ، ضخامت2تا4میلی متر ، بدون نیازبه زیرسازی ، دوام طولانی ، قابلیت تغییررنگ ، نصب سریع از جمله خصوصیات این دیوارپوش است وکیفیت این دیوارپوش ها جهت صادرات نیز تایید شده است .
وی درباره قیمت دیوارپوش های کامپوزیتی طرح چوب گفت؛ هزینه آنها متری 45 تا 60 هزار تومان است . البته طرح سنگی آن 70 هزار تا 120 هزار تومان در هر متر قیمت دارد . وی درباره قیمت دیوارپوش پس از افزایش نرخ ارز گفت : کلیه دیوارپوش ها ما بعد از نوسانات نرخ ارز 20 درصد گران تر شده است .
کرمی درباره برندهای مطرح تولید کننده دیوارپوش کامپوزیت افزود : شرکت ما اولین شرکتی است که در این زمینه فعالیت می کند و اکثر شرکت ها از طرح های ما استفاده کرده اند . البته شرکت "آراد پنل" هم چند سالی است که در این زمینه فعالیت می کند . رجبی نیز که در میدان پالیزی فروشگاه کاغذ دیواری و دیوارپوش دارد ، درباره قیمت دیوارپوش خود گفت : دیوارپوش های کامپوزیتی ما از متر مربعی 100 هزار تومان به بالا قیمت دارد .
علی رفیع دوست که نمایندگی پخش کامپوزیت را بر عهده دارد ، درباره ویژگی های دیوارپوش کامپوزیت می گوید : ضدآب و عایق ، جلوه بصری عالی ، مقاوم در برابر اشعه ماورای بنفش ، قابلیت فرم دهی و کاربری بر روی کلیه سطوح ، حداقل انبساط وانقباض ، دارای توجیه اقتصادی وقابلیت تلفیق با مصالح دیگراز جمله ویژگی های این نوع دیوارپوش است .

دیوارپوش چرمی

دیوارپوش های چرمی امکان تزئین دیوارها و عایق بندی آنها را فراهم می سازد و بسیار مناسب برای اماکن خصوصی وعمومی ، سالن های کنفرانس ، ادارات ، دفاتر خصوصی و هتل ها است . تایل های چرمی قابل نصب برروی درهای ورودی اتاق ها و سالن های کنفرانس نیز می باشد . عایق بندی دیوارها با این تایل ها برای جلوگیری از ورود سر و صدای محیط به داخل سالن ها و اتاق های کنفرانس می باشد تا مدیران شرکت ها در محیطی کاملا آرام به برگزاری جلسات مهم خود بپردازند . قیمت هر متر مربع دیوارپوش چرمی حدود 60 تا 70 هزار تومان است . به گفته اکثر توزیع کنندگان ، برندهای مطرح تولید کننده دیوارپوش چرمی ، آذرآبادگان و چرم نما هستند .

دیوارپوش های سنگی

از دیوارپوش های پر مصرف در صنعت ساختمان بوده و به علت تنوع در طرح و رنگ و نوع بافت خیلی مورد استفاده قرار می گیرد . در فضاهای داخلی معمولاً از سنگ های با ضخامت کم و با تنوع بیشتر مانند سنگ های آنتیک ، الماس تراشه ، اسید شور و . . . استفاده می شود . به علت قیمت بالاتر سنگ ، این نوع دیوارپوش از بقیه انواع دیوارپوش ها به غیر از چرم گران تر است و از متری 100 تا 150 هزارتومان دربازار وجود دارد .

دیوارپوش های مخملی و اسفنجی

نوع جدید دیوارپوشی که شرکت "آراد پنل" به بازار عرضه کرده است ، دیوارپوش مخملی و اسفنجی است که جنس آن پلی استایرن است و روی آن مخمل پاشیده اند .
مهندس صالح ، مدیر عامل شرکت درباره این دیوارپوش می گوید : این نوع دیوارپوش از متری 45 هزار تومان به بالا قیمت دارد و کیفیت آن بسیار خوب است و در مدت 5 دقیقه دیوارخانه مخملی می شود . از مهم ترین ویژگی های این دیوارپوش نصب بسیار راحت آن است .

دیوارپوش های سلولزی ، بلکا ، رومالین

این نوع پوشش تشکیل شده از الیاف مصنوعی ، سلولز ، رزین های ساختمانی ، آراینده های معدنی ، پیگمنت های مقاوم ، روان کننده ها و سایر افزودنی هایی است که به صورت خمیر و با استفاده از ماله های فلکسی گلاس بر روی سطح کار اجرا می شود . این پوشش دارای خواص بسیار زیادی بوده و در واقع می توان از آن به عنوان بهترین و زیباترین جایگزین برای رنگ و کاغذ دیواری نام برد . از مهمترین خواص این دیوارپوش آن است که با استفاده از این نوع مصالح می توان مراحل گچ کاری و سفید کاری ، بتونه کاری و نقاشی را از مراحل نازک کاری حذف نمود که می تواند تأثیر به سزایی در تقلیل هزینه ها و بالا بردن سرعت انجام کار داشته باشد .
این نوع دیوارپوش به صورت گسترده با نام های تجاری متفاوت در بازار موجود بوده و تقریباً در اکثر فضاها از آن استفاده می شود . از ویژگی های آن می توان به پوشانندگی سریع و کامل ، تنوع در طرح و رنگ و عایق و صوت حرارت ، کاهش بازتاب نور ، عایق رطوبت ، سرعت اجرای بالا ، بی نیاز از زیرسازی ، قابلیت شستشو ، عدم جذب گرد وغبار ( خاصیت آنتی استاتیک ) ، عدم ترک خوردگی و مقاومت در برابر ضربه ، صرفه اقتصادی قابلیت ترمیم اشاره کرد .
بابک قلی پور که در زمینه بلکا فعالیت می کند ، در خصوص مزایای این دیوارپوش به خبرنگار ما گفت : فلزات سنگین مانندpb- hg- zn- as- co- cu- cl- cd که سرطانزا هستند ، در ترکیبات بلکا وجود ندارند ، مورد تایید موسسه بیولوژی آلمان ، موسسه مطالعات و بررسی مواد برلین ، مرکز سلامت و بهداشت روسیه ، مرکز بررسی های مواد و تکنولوژی تولید دانشگاه استانبول و دارای تاییدیه از مراکز معتبر کشور استرالیا است و تامین کننده سلامت مصرف کنندگان می باشد . وی درباره قیمت بلکا می گوید : قیمت هر متر مربع بلکا 3500 تومان به بالاست و برای متراژهای مختلف فرق می کند .

دیوارپوش کاربرد اداری و تجاری دارد

طاهری، مدیرعامل شرکت بسپارنمابنا درباره انواع دیوارپوش گفت: کلاً دو نوع دیوارپوش در بازار ایران وجود دارد؛ پی وی سی و پلی استایرن. پی وی سی توخالی است و به عنوان سقف کاذب هم استفاده می شود. چون در مقابل ضربه شکننده است، بهتر است در سقف به کار رود که دسترسی آن کمتر است؛ اما دیوارپوش های پلی استایرن، ضدضربه، ضد آب و مقاوم هستند و تنوع طرح و رنگ زیادی دارند که به عنوان چوب مصنوعی می توانند جایگزین شوند.
وی در ادامه به مقایسه قیمت این دو دیوارپوش پرداخت و گفت: قیمت دیوارپوش پلی استایرن دو برابر پی وی سی است.
طاهری درباره دیوارپوش های طرح چرم نیز اظهار داشت: این نوع دیوارپوش همان پلی استایرن است که روکش داغ می خورد و با حرارت آن طرح ها روی آن نقش می بندد.
به گفته این تولیدکننده داخلی برندهای داخلی در تولید این دیوارپوش بسیار خوب عمل کرده اند. عملکرد چوبسازان نیز در این زمینه بسیار موفق است.
وی درباره مصرف این دیوارپوش یادآور شد: چون این دیوارپوش گران است بیشتر ادارات آن را مصرف می کنند و کاربرد اداری-تجاری دارد.
طاهری درباره مزیت پلی استایرن گفت: این دیوارپوش به صورت ابعادی تولید می شود و برای اینکه دورریز نداشته باشد، بر اساس سفارش مشتری برش داده می شود. یکی دیگر از مزیت های این نوع دیوارپوش این است که عایق صوت نیز هست.
این تولیدکننده درباره قیمت این نوع دیوارپوش گفت: قیمت آن بدون نصب و اجرا هر مترمربع 30 هزار تومان است.
از طاهری درباره معیار انتخاب دیوارپوش مناسب پرسیدم، وی تأکید کرد: خریداران باید به نمایندگی ها و فروشگاه های معتبر مراجعه کنند. چون خود مصرف کنندگان و نصاب ها هستند که مصرف کننده نهایی را به خرید یک جنس سوق می دهند.

دیوارپوش پلی استایرن

جوادی، یک سازنده درباره دیوارپوش پلی استایرن گفت: دیوارپوش پلی استایرن به دلیل رعایت اصول ساخت و تولید در کلیدهای محل اتصال دو دیوارپوش ضمن ایجاد سهولت در نصب و سرعت اجرا باعث حفظ خاصیت آب بندی سطح شده و با وجود ترکیب منحصربه فرد پلی استایرن و وجود هوا بین لایه های آن باعث کاهش انتقال حرارت و درصد بالای از انرژی صوتی می شود.
وی در ادامه به دیگر مزایای این دیوارپوش اشاره کرد: مقاومت مناسب در برابر ضربه های ناگهانی و موضعی، انعطاف پذیری بالا، قابلیت شستشوی آسان، خاصیت ضد باکتری و حشره های موذی و قابلیت استفاده در اولین مراحل پس از سفت کاری ساختمان را می توان نام برد.

نظر مصرف کنندگان

احمد خانی، مدیرعامل یکی از شرکت هایی بود که از دیوارپوش چرمی در سالن جلسات خود استفاده کرده بودند. وی درباره این نوع دیوارپوش به خبرنگار ما گفت: به دلیل اینکه این نوع دیوارپوش عایق صوت است و مقاوم تر است ترجیح دادم از این نوع دیوارپوش در دکوراسیون شرکت استفاده کنم.
وی ادامه داد: باوجودآنکه دیوارپوش گران قیمتی است اما مقاوم است و صرفه اقتصادی دارد.

×