بازدید امروز تا این لحظه 3450 بار

ایراپون GC

شهر : تهران

نام محصول ایراپون GC
عنوان انگلیسی Irapon GC
تولیدکننده هند
فرم شیمیایی جامد
واحد اندازه گیری کیلوگرم
نوع بسته بندی کیسه
درجه GC

ایراپون GC یک ماده جامد پرک مانند ، با بوی ملایم یا بدون بو ، به رنگ سفید و نامحلول در آب است که در صنعت با نام شیمیایی اتیلن گلیکول دی استئارات نیز شناخته می شود. از این ماده به دلیل قدرت مرطوب کنندگی و خاصیت نرم کنندگی بسیار خوبی که دارا می باشد در صنعت تولید مواد شوینده ، آرایشی و بهداشتی به وفور استفاده می شود.

مزایا و ویژگی ها ایراپون GC ؟
این ماده در مقایسه با اتیلن گلیکول مونو استئارات قدرت صدفی کنندگی بیشتری دارا هست. در عین حال که یک پایدار کننده کف قدرتمند می باشد یک افزایش دهنده ویسکوزیته نیز می باشد و تطابق پذیری خوبی با انواع سیستم های آبی ، الکلی و گلایکولی دارد.

این ماده زیست تخریب پذیر ، تامین کننده و حل کننده چربی های مورد نیاز پوست می باشد و در دماهای پایین به حفظ حالت شفاف محصول نهایی کمک شایانی می نماید . میزان انحلالش در استون بسیار ناچیز اما در آب و هیدورکربن ها قابلیت انحلال خوبی دارد ، همچنین یک ویسکوز دهنده عالی و امولسیون کننده بسیار خوب به حساب آمده و عامل نرم شوندگی پوست نیز می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره محصول " ایراپون GC " به وب سایت پیلار تجارت مراجعه فرمایید .

به دلیل نوسانات بازار ارز لطفا جهت استعلام قیمت تماس بگیرید .

نحوه خرید و ارسال

#رنگ_و_رزین

×