menu

ثبت آگهی رایگان

کابینت

. . . . 1 2 3 . . . .

لیست قیمت کابینت

دانستنی های کابینت

کابینت و ملزومات

کابینت امروزه دارای طراحی ها و مدل های کاربردی متفاوتی هستند و می توانند تأثیر زیادی در زیبایی دکوراسیون آشپزخانه داشته باشند. گاهی اوقات تغییر کوچک در یک کابینت می تواند شما را از تغییر کل دکوراسیون آشپزخانه بی نیاز کند.انتخاب کابینتی که هم به سلیقه صاحب خانه بخورد و هم متناسب با جیب او باشد کار سختی است. کابینت قفسه یا کمدی است که گاهی در حمام و اغلب در آشپزخانه برای نگهداری مواد غذایی، لوازم پخت وپز و ظروف استفاده می شود. کابینت سازه ای است برای سهولت و سرعت بخشیدن به امور زندگی است و در عین حال محیطی زیبا و آرامش بخش ایجاد می کند.کابینت ها بسته به نوع مواد خام تولید شده از فلز، چوب، ام دی اف، های گلاس، پی وی سی، و یا ترکیبی تقسیم می شوند. کابینت امروزه دارای طراحی ها و مدل های کاربردی متفاوتی هستند و می توانند تأثیر زیادی در زیبایی دکوراسیون آشپزخانه داشته باشند. گاهی اوقات تغییر کوچک در یک کابینت می تواند شما را از تغییر کل دکوراسیون آشپزخانه بی نیاز کند.کابینت از نظر نوع استفاده به دو گروه کابینت آشپزخانه و کابینت روشویی (مخصوص سرویس بهداشتی) تقسیم می گردند.

کابینت

کابینت و ملزومات

کابینت مناسب آشپزخانه

کابینت امروزه دارای طراحی ها و مدل های کاربردی متفاوتی هستند و می توانند تأثیر زیادی در زیبایی دکوراسیون آشپزخانه داشته باشند. گاهی اوقات تغییر کوچک در یک کابینت می تواند شما را از تغییر کل دکوراسیون آشپزخانه بی نیاز کند.
انتخاب کابینتی که هم به سلیقه صاحب خانه بخورد و هم متناسب با جیب او باشد کار سختی است. برای اینکه بدون هزینه اضافی بهترین انتخاب را برای آشپزخانه تان داشته باشید، باید چهار نکته اساسی را رعایت کنید.

کابینت کلاسیک

کابینت ها را به طورکلی از نظر سبک طراحی به دو نوع کابینت های مدرن و کلاسیک دسته بندی می کنند. کابینت های کلاسیک معمولاً دارای ارتفاعی کمتر از کابینت های مدرن و عرض و عمقی بیشتر نسبت به آنها هستند. به کابینت های کلاسیک گاهی کابینت های فریم دار هم گفته می شود؛ برای اینکه چهارچوب ساختاری این کابینت ها کاملاً معلوم است و به همین دلیل بین درهای کابینت در انواع کلاسیک کمی فاصله وجود دارد.
کابینت های کلاسیک معمولاً درهای غیرساده با حاشیه یا نگاره ای تاج مانند دارند اما کابینت های مدرن ارتفاعی بلند و کشیده دارند و نسبت به کابینت های کلاسیک کم عرض تر هستند. این کابینت ها برخلاف کابینت های کلاسیک، چهارچوب شان در نمای درهای کابینت های مدرن بسیار ساده و تخت است.

انتخاب رنگ کابینت

رنگ هایی که شما برای کابینت انتخاب می کنید، بسیار مهم است. هیچ وقت بیشتر از دو رنگ استفاده نکنید. این کار به خصوص در آشپزخانه های کوچک جز شلوغی هیچ نتیجه دیگری ندارد. به کار گرفتن رنگ های مکمل کار شما را بسیار جذاب می کند. می توانید برای فضاهای کوچک و کم نور از رنگ های روشن و گرم یا تلفیقی از رنگ سرد و گرم که رنگ گرم آن غالب تر باشد، استفاده کنید.
از رنگ های بسیار تند مانند قرمز، آبی کاربنی و... استفاده نکنید؛ چراکه رنگ هایی از این قبیل در مدت زمان کوتاهی چشم را خسته می کنند و دیگر آن لذتی که در روزهای اول از دکوراسیون آشپزخانه تان می بردید، نخواهید برد؛ البته استفاده از این رنگ ها برای جزییات و به صورت اندک مناسب هم هست.

چوب کابینت

اگر فضای آشپزخانه شما سقفی کوتاه دارد، سعی کنید از چوب هایی که خطوط عمودی دارند و دستگیره های بلندی که به صورت عمودی نصب شده اند، استفاده کنید. درصورتی که آشپزخانه شما سقفی بلند دارد، سعی کنید از چوب هایی با خطوط افقی استفاده کنید. رنگ هایی که شما برای کابینت ها انتخاب می کنید، بسیار مهم است.
در کابینت هایی که در آنها MDF است سعی کنید از دو رنگ بیشتر استفاده نکنید ولی در کابینت هایی که در آنها پروفیل قاب دار است دورنگ یا سه رنگی که با هم هارمونی داشته باشند، کار شما را بسیار جذاب خواهند کرد؛ البته در آشپزخانه هایی که سقف کوتاهی دارند می توان HPL یا همان داخل قاب را چوبی انتخاب کرد که راه های عمودی داشته باشد.

کابینت هایگلاس

در استفاده از کابینت های امروزی که به اسم هایگلاس باب شده اند باید بیشتر از انواع دیگر دقت داشته باشید. هایگلاس نوعی MDF است با این تفاوت که روی سطح آن یک لایه روکش پلکسی گلاس پوشانده شده اما خود پلکسی گلاس نوعی پلاستیک است که ظاهری بسیار شفاف و شیشه مانند دارد و جنس آن از شیشه سبک تر اما مقاوم تر است.
این نوع کابینت ها به دلیل خاصیت منعکس کنندگی و براق بودن به نوعی منبع نور در آشپزخانه به شمار می روند؛ پس اگر آشپزخانه کم نوری دارید، فکر هزینه ها نباشید. در این صورت بدون شک باید انتخاب اول و آخر شما هایگلاس ها باشد. نکته مهم تر انتخاب صحیح دستگیره ها و حتی طراحی جزییاتی مانند کشوها و... است. معمولاً دستگیره های براقی که شکلی ساده و ظریف دارند به خوبی می توانند سبک مدرن را برای آشپزخانه شما تعریف کنند. با این اوصاف در زمان خرید هایگلاس ها بیشتر از هر نوع دیگری وقت بگذارید و با کارشناسان بیشتر مشورت کنید.

روش نگهداری از کابینت آشپزخانه

امروزه با توجه به افزایش قیمت خانه، بسیاری از مردم مجبور به زندگی در خانه هایی با متراژ پایین هستند. یکی از مهم ترین بخش های خانه برای همه به ویژه بانوان، آشپزخانه است و یکی از عناصر حیاتی آن که باعث به وجود آمدن فضای بیشتر می شود، نصب کابینت است. ما در این مطلب می خواهیم به نگهداری و رعایت نکات فنی در این مورد بپردازیم.

رعایت نکات فنی پس از نصب کابینت

1- درهای کابینت را بیش از حد باز نکنید و یا محکم در جای خود نکوبید چون در این صورت پس از مدت کوتاهی درها از حالت طبیعی خود خارج شده و دچار افتادگی می شود و باید سرویس شود.
2- با توجه به وزن درِ کابینت از لولاهای مناسب استفاده نمایید چرا که در صورت استفاده نکردن از لولای مناسب ، پس از مدتی درِ کابینت دچار افتادگی می شود
3- از ریل های مناسب برای کابینت خود استفاده کنید زیرا روان حرکت کردنِ کشوها از موارد مهمی است که باید به آن پرداخته شود.
4- در صورت گیر کردن کشو و به راحتی داخل نشدن آن ،کشو را خارج نموده و کلیه پیچ های ریل های متصل به بدنه را بررسی نمایید. در صورت بیرون ماندن پیچ، آن را در جای خود محکم کنید و کشو را در جای خود بگذارید.
5- از پایه های فلزی برای کف کابینت خود استفاده کنید چون دارای توان بیشتری برای تحمل وزن می باشند.
6- در صورت مشاهده پیچی که از کار بیرون مانده آن را در سر جای خود سفت کنید زیرا با شل ماندن پیچ ها کار به خوبی به یکدیگر جفت نمی شود .
7- از نوارهای لب چسبان مناسب استفاده کنید. نوارهای لب چسبان برای این به کار می رود که لبه های خام نئوپان یا ام. دی. اف. دید نداشته باشد. در صورت دیدن زردی بر روی این نوارها (که اکثراً بر روی نوارهایی با رنگ سفید قابل ملاحظه است) بدانید که آن نوار سوخته است و پس از مدتی کنده خواهد شد. برای کنده نشدن این نوارها می توانید از نوع مرغوب آن به نام (ABS) که یک ورقه پلاستیک به ضخامت نئوپان و یا ام. دی اف. است، استفاده نمایید .
8- پس از نصب کابینت، قیدها( محل اتصال دو بدنه ) را که در کابینت زمینی و در سقف آن می باشد بررسی کنید تا ترک نخورده باشد چون در صورت ترک خوردن آن و یا هر قسمت دیگر، این ترک ها بزرگ تر شده و احتمال بروز هر نوع مشکلی وجود دارد.
9- برای اطمینان از ابعاد کابینت خود هر کابینت را به صورت مجزا از یک قطر به قطر دیگر آن اندازه بزنید و در صورت مساوی بودن قطرها یا تا 2 میلی متر خطا کابینت اصولی بسته شده است. در صورتی که کابینت از 2 میلی متر بیشتر خطا داشته باشد، کابینت اصولی نیست و در اصطلاح به آن دوئیده می گویند و کابینت کج بسته شده است و درها خوب بر روی آن جفت نمی شود.
10- اگر به کابینت نصب شده بر روی دیوار خود شک دارید که از جنس نئوپان یا ام. دی .اف است و تمام قسمت های خام محصول با نوار پوشیده شده ، می توانید اتو را روشن کنید. پس از داغ شدن آن را بر روی نوار بکشید،نوار نرم شده و با دست خود آن را بلند کنید. در این صورت متوجه نوع جنس مصرفی خواهید شد .
11- صفحه کابینت باید به سقف کابینت زمینی پیچ شود تا بتوان آن را عوض کرد. در بعضی موارد مشاهده شده که صفحه کابینت را به سقف کابینت زمینی با چسب متصل کرده اند. این کار درست نیست چون در صورت بروز مشکل برای صفحه رویی کل کابینت زمینی باید جمع شود.

نکات حفاظتی پس از نصب کابینت

1- از گذاشتن وسایل سنگین به مدت زیاد در کابینت بپرهیزید، چون مقاومت عمود بر الیاف تخته کم بوده و امکان دارد درهای کابینت شکسته شود.
2- کابینتِ خود را به اندازه معمول پر کنید زیرا در درازمدت به تخته فشار آمده و در اصطلاح می گویند تخته شکم داده یعنی قوس پیدا کرده است .
3- از چسب آب بندی حتماً برای دور سینک خود استفاده کنید. سینک باید به صورت تراز در جای خود نشسته باشد چون در غیر این صورت آب در سینک باقی می ماند .
4- اگر از اجاق گازهای توکار استفاده می کنید حتماً لبه آن با صفحه رویی کابینت یکی باشد و در آن محل حتماً از چسب آب بندی استفاده کنید .
5- اگر نوارهای روی لبه کابینت کنده یا شکسته شده سریعاً آن را تعویض کنید چون در صورت نفوذ آب به داخل آن تخته کابینت باد می کند .
6- هر چند وقت یک بار زیر کابینت خود را تمیز کنید تا محل تجمع سوسک و مورچه نشود زیرا مورچه می تواند به بافت چوبی آسیب برساند.
7- از پریدن روی کابینت و نشستن بر روی آن خودداری کنید چون فشار بیش از حد به آن وارد می شود و احتمال شکستن وجود دارد.
8- هرگز کابینت چوبی و یا ساخته شده با ام دی اف را با آب نشویید.
9- کف کشوهای کابینت ها اکثراً فیبر می باشد و چون فیبر از لحاظ مقاومتی ضعیف است ، هنگام چیدن وسایل در داخل کشوها دقت کنید وسایل سنگین در آن نگذارید.
10- از گذاشتن قاشق یا چنگال خیس در داخل کشوها بپرهیزید چون فیبر نسبت به آب مقاوم نیست و سریعاً خراب می شود .
11- در صورت کنده شدن روکش روی صفحه کابینت حتماً آن را عوض کنید چون در غیر این صورت و نفوذ آب به داخل آن پس از مدتی صفحه بادکرده و خراب می شود.
12- در صورت ایجاد لکه بر روی کابینت ، می توانید آن را با کمی تینر فوری پاک کنید بدین صورت که تینر را با دستمال بر روی لکه بکشید.
13- هر چند وقت یک بار به کابینت زیر سینک نگاه کنید تا آب در آنجا چکه نکند.
14- اگر کابینت خانه شما چوبی است هر چند وقت یک بار به آن واکس بزنید تا سالم بماند.



×